Ataşehir'in en geniş mutfağı: Mozaik Restaurant

Ataşehir, yeniliğin adresi olma özelliğini hep elinde tutmaya devam ederken,  yine bir ilke imza atıyor ve bünyesindeki bu lezzet mozaiğinin hepsini aynı mekana topluyor. Ataşehirlilere tüm tatları sunan Barbaros Mahallesi'nin en yeni yeme içme mekanı  Mozaik Restaurant, adından da anlaşılacağı gibi bir lezzet mozaiğine Ataşehirlileri davet ediyor.

Ataşehir'in en geniş mutfağı: Mozaik Restaurant

Ataşehir, yeniliğin adresi olma özelliğini hep elinde tutmaya devam ederken,  yine bir ilke imza atıyor ve bünyesindeki bu lezzet mozaiğinin hepsini aynı mekana topluyor. Ataşehirlilere tüm tatları sunan Barbaros Mahallesi'nin en yeni yeme içme mekanı  Mozaik Restaurant, adından da anlaşılacağı gibi bir lezzet mozaiğine Ataşehirlileri davet ediyor.

18 Aralık 2017 Pazartesi 10:45
Ataşehir'in en geniş mutfağı: Mozaik Restaurant

'ATAŞEHİRLİLERİN HAYATINA GÜZEL BİR TAT KATMAK İSTİYORUZ'

Yıllardır ticari başarısıyla iş dünyasında kendisine büyük bir yer edinmiş Mozaik Group şirket sahibi Gazi Gül, ticaret hayatına bambaşka bir girişimle yeni bir adım atıyor. Gül, ilçenin  gelişimine Mozaik Restaurant'ıyla katkı sağladığı gibi, başarılı iş hayatını mutfağa taşıyarak burada da iddialı olacağının sinyallerini veriyor.  Gazi Gül farklı bir lezzet durağına ev sahipliği yapmanın altındaki amacını şöyle dile getiriyor; 'Ataşehirlilerin hayatına güzel bir tat katmak istiyoruz. Onun için de, ürünlerimiz de katkı maddesi olmadığı gibi, menümüz de oldukça zengin. Tam  İki yüz  çeşit yemek seçeneğimiz mevcut. Buraya gelen kişi sadece Türk mutfağı yemeyecek, menümüzde pizzadan, et yemeklerine ve balık çeşitlerine kadar bir çok spesiyal bulunmaktadır. Çeşitli tatlılarımız, pastalarımız, farklı pişirme teknikleri ve soslarla Mozaik Restaurant'a has lezzetlendirilmiş yemek çeşitlerimiz  birçok damak zevkine hitap ediyor.

'ATAŞEHİRLİ, MOZAİK RESTAURANT'IN BİR RENGİ OLACAK'

Gazi Gül, marka olma yolunda lezzetlerin de menüde olduğunu ifade ederken, felsefelerinin 'alışkanlık' olma yolunda ilerlediğini dile getiriyor. Gül; 'Ataşehirliler burada  doğum günü de kutlayabilir, çeşitli toplantılarını da yapabilir. Bizler burada birçok okul, hastane ve iş toplantılarına ev sahipliği yapıyoruz. Yerimizin kapasitesi doksan kişilik ve Mozaik, ilçenin en erken açılan restoranı, bu özelliğiyle sabahın erken saatlerinde taş fırında pişirilmiş simidiyle güne başlamak isteyenler için iyi bir alternatif olacağımıza inanıyoruz. Ben inanıyorum ki; Ataşehirli Mozaik Restaurant'ın bir rengi olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3