MİF Yapı güvencesiyle Taşdelen Mimoza Evleri'nde yeni yıl kampanyası

MİF Yapı, Taşdelen'de inşaa ettiği havuzlu...

MİF Yapı güvencesiyle Taşdelen Mimoza Evleri'nde yeni yıl kampanyası

MİF Yapı, Taşdelen'de inşaa ettiği havuzlu...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
MİF Yapı güvencesiyle Taşdelen Mimoza Evleri'nde yeni yıl kampanyası


MİF Yapı, Taşdelen'de inşaa ettiği havuzlu, güvenlikli ve otoparklı lüks site Mimoza Evleri'nde dosya masrafsız, % 0,99'a varan kredi imkanıyla bomba gibi yeni yıl kampanyası sunuyor.

 

Konut sektörünün güvenli ismi MİF Yapı, yeni yıla bomba gibi bir kampanya ile giriyor. Çekmeköy başta olmak üzere bölgede sayısız başarılı projeye imza atan firmanın Taşdelen'de inşaa ettiği Mimoza Evleri'nde dosya masrafsız, % 0,99'a varan kredi imkanlarıyla 3+1 ve 2+1 seçenekli lüks daireler satışa sunuldu. Havuzlu, güvenlikli ve kapalı otoparklı lüks site Mimoza Evleri, eşsiz bir yaşam konforu sunuyor.

MİF Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topak, Mimoza Evleri ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi; “İnşaatta kullanılan her türlü kaba ve ince malzemeler TSE onaylı olup arsanın zemin etütleri yapılmış, mimari ve statik projeler ona göre çizilmiştir. Binalar , Deprem Yönetmeliği'ne uygun olarak inşa edilmiştir. Kullanılan betonarme donatısı, TSE belgeli nervürlü çeliktir.

Su ve ısı izolasyonu yapılmıştır. Bahçe peyzajı, ağaçlandırmalar, yüzme havuzu, çocuk parkı ve güvenlik kulübesi planlanıp yapılmıştır. Mimoza Evleri, her yönüyle çağdaş ve konforlu bir yaşam standartı sunmaktadır. Dairelerin satışı ile ilgili olarak da anlaşma sağladığımız bir bankadan dosya masrafsız, % 0,99'a varan kredi imkanı sunuyoruz.

Konut piyasasının hareketlendiği, kredi faiz oranlarının % 1.5'ların üzerine çıktığı şu dönemde sunduğumuz bu kampanya müthiş bir imkan. Çekmeköy civarında gerek yatırım gerekse yaşam alanı amacıyla ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın Mimoza Evleri'ni gördükten sonra karar vermeleri menfaatleri icabı olur.”

 

  

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72