Gurbetçilerimiz de Van'a sahip çıktı

Almanya'da yaşayan Türklerin Van için topladığı yardımlar Türkiye'ye ulaştı.

Gurbetçilerimiz de Van'a sahip çıktı

Almanya'da yaşayan Türklerin Van için topladığı yardımlar Türkiye'ye ulaştı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Gurbetçilerimiz de Van'a sahip çıktı

Almanya'da yaşayan Türklerin Van için topladığı yardımlar Türkiye'ye ulaştı. Van'da devam eden depremler nedeniyle normal hayata dönemeyen Vanlı vatandaşlara yurt dışından da yardım eli uzandı. Çadırlarda soğuk ve hastalıklarla mücadele eden Van halkı unutulduklarını düşünürken, Almanya'dan gelen haber yüzlerini güldürdü. Çekmeköy Belediyesi aracılığı ile toplanan 4 tır dolusu yardım malzemesi Van'a ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Tırlar,  Çekmeköy Belediyesi ve Kızılay Çekmeköy Şube Başkanlığı iş birliği ile gümrükten geçirilerek yurda alındı. Çekmeköy'e ulaşan tırlar, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Kızılay Çekmeköy Şube Başkanı İlhami Yıldırım, UETD (Avrupalı Türk Demokratlar Birliği) Türkiye Başkanı İsrafil Kahraman ve Çekmeköy'de eğitim görmeye başlayan depremzede çocuklar tarafından Van'a uğurlandı. En geç Perşembe günü Van'a ulaştırılması hedeflenen 25 bin parça yardım malzemeleri aynı gün içinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3