Haldun Alagaş Bulvarı ve ara sokaklar yenilendi

mraniye Belediyesi tarafından yenilenen Haldun Alagaş Bulvarı ...

Haldun Alagaş Bulvarı ve ara sokaklar yenilendi

mraniye Belediyesi tarafından yenilenen Haldun Alagaş Bulvarı ...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Haldun Alagaş Bulvarı ve ara sokaklar yenilendi


Ümraniye Belediyesi tarafından yenilenen Haldun Alagaş Bulvarı ve ara sokakları hizmete açılıyor. 15 metre eninde, 600 metre uzunluğundaki yol çift gidiş gelişli olarak hizmet verecek.

Ümraniye Belediyesi, ilçedeki trafik yoğunluğunun çözümüne büyük katkı sağlayacak önemli bir hizmetin daha startını verecek. Belediye tarafından yapımı tamamlanan Haldun Alagaş Bulvarı ve ara sokakları, 16 Aralık'ta (bugün) düzenlenecek bir törenle hizmete açılıyor. Ümraniye'deki trafik yoğunluğunun çözümüne önemli ölçüde katkı sağlayacak yol, 600 metre uzunluğunda ve çift gidiş- gelişli olacak.

15 metre genişliğindeki yolun baş ve sonuna kavşak düzenlemesi ve simülasyon konuldu. Dr. Fazıl Küçük Caddesi ile birleştiği yere kavşak yapılan yola Yamanevler Mahallesi'ndeki 3 sokak bağlandı. Aydınlatılması da Ümraniye belediyesi tarafından yapılan yolun tamamlanmasıyla, Sanayi Yolu ile Alemdağ Caddesi arasında kalan bölüm bağlantı yolu ile birleşmiş oldu.

Öte yandan Haldun Alagaş Bulvarı'na bağlanan sokakların kaldırımları yenilendi, sokakların tamamı kilit taşı kaplama yapıldı. Ümraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bulvar ve ara sokakların çevre düzenlemesi de yapılarak yepyeni bir görünüme kavuşturuldu.

Başkan Hasan Can, yenilenerek hizmete açılacak olan Haldun Alagaş Bulvarı'nın bu yeni haliyle bölgedeki trafiğin rahatlamasında önemli katkı sağlayacağını söyledi. Haldun Alagaş Bulvarı ve buraya bağlanan ara sokakları baştan ayağa yenilediklerini belirten Can, trafik sorununun çözümüne katkıda bulunacak bu hizmetin Ümraniyelilere hayırlı olmasını temenni etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3