Hayvan hırsızlarına suçüstü

Hayvan hırsızlarına suçüstü

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Hayvan hırsızlarına suçüstü

Şile Karamandere Köyü mevkiinde büyük baş hayvanın kafasına otomatik tüfek ile ateş edip öldüren üç kişi olayda kullandıkları araç ile birlikte yakayı ele verdi.

Geçtiğimiz gün, Şile İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin, bölgede zaman zaman yaşanan hayvan hırsızlıkları nedeniyle şüphelendikleri bir aracı kontrol etmek istediklerinde vahşet dolu bir manzara ile karşılaştıkları öğrenildi. Ekipler 34 FD 636 plakalı aracın bagajında kafasından vurularak öldürülen ve parçalanmış olarak büyük baş hayvan olduğunu tespit ettiler ve araç içinde bulunan biri bayan O.U (1987) R.K (1989) T.K(1985) üç kişiyi göz altına aldı. İfadeleri alınmak üzere Jandarma Karakolu'na götürülen üç kişi yapılan sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edildi.

Şile İlçe Jandarma suçlulara göz açtırmıyor

Edinilen bilgilere göre, Şile ormanlarında köylülere ait hayvanların zaman zaman çalındığı ve ormanda kesilerek iç organlarının etrafa saçıldığı belirlendi. Bu tarz olayların artmasını göz önüne alan jandarma ekipleri yaptıkları çalışmalarda aynı suça karışan çok sayıda kişiyi göz altına aldıkları öğrenildi. Şile bölgesinde jandarma ekipleri çok sayıda hırsızlık, faili meçhul cinayet, telefon kablo hırsızları, mazot kaçakçıları gibi suçluları belirledikleri ve bu tür olaylara karışan şahısları adli makamlara sevk ettikleri öğrenildi.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72