Şile'de kapkaça 4 gözaltı

Şile'de Cumhuriyet Caddesi üzerinde yürüyen bir bayan kapkaç mağduru oldu.

Şile'de kapkaça 4 gözaltı

Şile'de Cumhuriyet Caddesi üzerinde yürüyen bir bayan kapkaç mağduru oldu.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Şile'de kapkaça 4 gözaltı

Şile'de  Cumhuriyet Caddesi üzerinde yürüyen bir bayan kapkaç mağduru oldu. Caddede seyir halinde olan 34 FF 9975 plakalı araç içinde bulunan dört kişi yolda yürüyen bayanın çantasını alarak hızla olay yerinden uzaklaştı. Edinilen bilgilere göre çevredekilerin durumu polise bildirmesi ile aracın plakasını tespit eden Şile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçe çıkışları ve olası bölgelerde yaptıkları aramalar sonunda olaya karışan araç ve araç içinde bulunan dört kişiyi yakaladı.

Polis Merkezi'ne getirilen araç sürücüsü Çağatay T.  (1989)   Aylin T. (1991) Yeşim D. (1980)ve Yaşar Kalabaş (1984) göz altına alındı. Zanlılar yapılan sorgulamanın ardından adli makamlara sevk edildi. Sanıklardan Yaşar Kalabaş tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer üç kişi serbest bırakıldı. Edinilen bilgilere göre kapkaç olayına karışan dört kafadarın Gaziosmanpaşa'dan Şile'ye geldikleri öğrenildi.  

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72