'ATAŞEHİRLİLERİN HAYATINA GÜZEL BİR TAT KATMAK İSTİYORUZ'
Yıllardır ticari başarısıyla iş dünyasında kendisine büyük bir yer edinmiş Mozaik Group şirket sahibi Gazi Gül, ticaret hayatına bambaşka bir girişimle yeni bir adım atıyor. Gül, ilçenin gelişimine Mozaik Restaurant'ıyla katkı sağladığı gibi, başarılı iş hayatını mutfağa taşıyarak burada da iddialı olacağının sinyallerini veriyor. Gazi Gül farklı bir lezzet durağına ev sahipliği yapmanın altındaki amacını şöyle dile getiriyor; 'Ataşehirlilerin hayatına güzel bir tat katmak istiyoruz. Onun için de, ürünlerimiz de katkı maddesi olmadığı gibi, menümüz de oldukça zengin. Tam İki yüz çeşit yemek seçeneğimiz mevcut. Buraya gelen kişi sadece Türk mutfağı yemeyecek, menümüzde pizzadan, et yemeklerine ve balık çeşitlerine kadar bir çok spesiyal bulunmaktadır. Çeşitli tatlılarımız, pastalarımız, farklı pişirme teknikleri ve soslarla Mozaik Restaurant'a has lezzetlendirilmiş yemek çeşitlerimiz birçok damak zevkine hitap ediyor.
'ATAŞEHİRLİ, MOZAİK RESTAURANT'IN BİR RENGİ OLACAK'
Gazi Gül, marka olma yolunda lezzetlerin de menüde olduğunu ifade ederken, felsefelerinin 'alışkanlık' olma yolunda ilerlediğini dile getiriyor. Gül; 'Ataşehirliler burada doğum günü de kutlayabilir, çeşitli toplantılarını da yapabilir. Bizler burada birçok okul, hastane ve iş toplantılarına ev sahipliği yapıyoruz. Yerimizin kapasitesi doksan kişilik ve Mozaik, ilçenin en erken açılan restoranı, bu özelliğiyle sabahın erken saatlerinde taş fırında pişirilmiş simidiyle güne başlamak isteyenler için iyi bir alternatif olacağımıza inanıyoruz. Ben inanıyorum ki; Ataşehirli Mozaik Restaurant'ın bir rengi olacak.