Görme engelli ressama ilgi

Görme engelli ressama ilgi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Görme engelli ressama ilgi


Ünlü ressam Eşref Armağan, Engelsiz Yaşam Fuarı'nda Üsküdar Belediyesi tarafından ağırlanırken yaptığı kara kalem resimlerle ziyaretçileri adeta büyüledi.  Armağan, standı ziyaret eden Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın da yer aldığı programda Kız Kulesi'nin kristal maketini parmaklarıyla bir süre inceledikten sonra birçok kişi tarafından bakarak bile yapılamayacak derecede güzel Kız Kulesi resmini karakalem ile yapmayı başardı. Eşref Armağan daha sonra yaptığı resmi Mustafa Kara'ya armağan etti.

Armağan ayrıca fuarda kaldığı süreç içerisinde yağlı boya ile yapmış olduğu resimleri de Üsküdar Belediyesi standında sergiledi. Kara kalem ile müthiş bir canlı performans sergileyen ünlü ressam Eşref Armağan'ı dikkatle izleyen Belediye Başkanı Mustafa Kara ise “Çoğu insan bakarak bile bunu çizemez” diyerek Eşref Armağan'ı tebrik etti.

Mustafa Kara, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle yaptığı konuşmada “Her canlının bir engeli muhakkak bulunmaktadır. Örneğin balıklara göre yüzemediğiz için, kuşlara göre uçamadığımız için biz de birer engelliyiz.  Engelli vatandaşlarımızı yılın sadece bir gününde hatırlamak çok büyük bir yanlış. Toplumumuzun yüzde 12'sini oluşturan engelli kardeşlerimiz de toplumun bir parçasıdır. Günlük hayat koşullarını engelli vatandaşlarımıza göre inşa etmek bir insanlık borcudur” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72