Kartal Haber Gazetesi 6. yılını coşkuyla kutladı

Yayın hayatını başarılı bir şekilde devam ettiren Kartal Haber Gazetesi ...

Kartal Haber Gazetesi 6. yılını coşkuyla kutladı

Yayın hayatını başarılı bir şekilde devam ettiren Kartal Haber Gazetesi ...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartal Haber Gazetesi 6. yılını coşkuyla kutladı
Yayın hayatını başarılı bir şekilde devam ettiren Kartal Haber Gazetesi 6. yılında okurları ve yazarlarıyla bir araya geldi. Gazetenin İmtiyaz Sahibi Kenan Gülerci, yayın hayatı boyunca kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

 

Kartal'ın saygın gazetelerinden Kartal haber Gazetesi 6. yılı münasebetiyle düzenlenen onur gecesinde, toplum menfaatine yönelik önemli hizmetlerde bulunanlara da plaket verildi. Gazetenin 6 yıllık yayın hayatını özetleyen birinci sayfa manşetlerinden oluşan slayt gösterisi hem beğenildi, hemde izleyenleri geçmişe götürdü. Kartal sahilde bulunan T&T Sosyal Kulüp'te düzenlenen programda Kartallı tiyatro sanatçısı Mustafa Önder Keskin sunuculuk yaptı.


""

 

Sade bir şekilde düzenlenen programa Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, İBB. ve Kartal Belediye Meclisi üyesi Abubekir Taşyürek, Kartal Müftüsü Ümit Çimen, Yakacık Şehit Polis Aydın Barış Polis Merkezi Emniyet Amiri Nedim Recep Kethuda,


""

 Yavuz Selim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Kartal, CHP Kartal İlçe Başkanı Haydar Oğuz, MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek, Saadet partisi Kartal İlçe Başkanı İsmail Kızılgöz, Has Parti Kartal İlçe Başkanı Şükrü Kontuk, Ahmet Şimşek Kolejini temsilen Altay Şimşek, Karyapsan A.Ş. Genel Müdürü Özgür Nas,

Türkiye Kamu-Sen İstanbul İl Başkanı Mehmet Hanefi Bostan,


""

 Kenan Gülerci'nin gazeteci dostları Flashaber İmtiyaz Sahibi Yıldız Medya Grubu Başkanı ve İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız, Metropol Gazete ve Dergi İmtiyaz Sahibi Mahmut Boydak, Kent 34 İmtiyaz Sahibi Vural Dağtekin, İlkhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Ariç ve daha bir çok davetli katıldılar.


""

 Kartal'da yayınlanan ve yaptığı haberlerle adeta gündem yaratan Kartal Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kenan Gülerci gazetenin altıncı yılını dostlarıyla Kartal sahilde verdiği davetle kutladı. Birçok tanınmış siyasetçi ve iş adamının bulunduğu gecede objektiflere yansıyan renkli kareler Gülerci'nin gözlerinde heyecan ve sevinç yarattı.


""

Kenan Gülerci, konuşmasında Kartal Haber Gazetesi'nin tarafsız ve objektif olmaya çalıştığını, her kesime eşit mesafede olduğunu söyledi ve, “Çok heyecanlıyım, bu nedenle beni bağışlayın. Buraya kadar gelip beni onurlandırdınız. Başta sayın Kartal Kaymakamı ve Belediye Başkanıma şükranlarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

""

Kartal Haber Gazetesi'nin yayın hayatı hakkında kısa bir şekilde bilgi veren Kenan Gülerci katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra Kartal Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, Kartal Müftüsü Ümit Çimen ve Yakacık Şehit Polis Aydın Barış Polis Merkezi Emniyet Amiri Nedim Recep Kethuda kısa birer konuşma yaptılar. Gecede ayrıca plaket töreni de vardı.

""

 Emeğe saygı ödüllendirildi

Gecede toplumun menfaatine hizmet edenler, toplum önünde plaketle ödüllendirildi. Kartal için gece gündüz demeden çalışıp hizmet üreten Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz'e, Kartal halkının güvenliği için Kartal Emniyet Müdürlüğünde 9 yıl gibi bir süredir başarılı görevler yaparak “Kartal'da Asayiş berkemal” dedirtmesinden dolayı Yakacık Şehit Polis Aydın Barış Polis Merkezi Emniyet Amiri Nedim Recep Kethuda'ya, Türkiye Kamu-Sen İstanbul İl Başkanı Mehmet Hanefi Bostan'a,

""

 

Belediye şirketleri içinde başarılı ve yükselen bir performans gösteren Karyapsan A.Ş. Genel Müdürü Özgür Nas'a, Eğitime gönül verenler olarak bilinen ve Kartal'ın güzide eğitim kurumu olan Ahmet Şimşek Koleji Kurucusu ve Sahibi Ahmet Şimşek adına Atay Şimşek'e ve Kartal da göreve başladığı günden itibaren Kartal Müftülüğü adına önemli hamleler yapması dolayısıyla, Kartal Müftüsü Ümit Çimen'e plaket verildi.

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3