Çekmeköy'de ‘Canım Öğretmenim' projesi

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği...

Çekmeköy'de ‘Canım Öğretmenim' projesi

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'de ‘Canım Öğretmenim' projesi

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği “Öğretmenim Canım Benim” projesinde minikler başroldeydi. Çekmeköy Belediyesi'nin günler öncesinden başlattığı çalışmada öğrencilerle görüşen yetkililer, öğrencilerin öğretmenlerine vermek istedikleri hediyeleri öğrendi.  Öğrencilerin hayalindeki hediyeler belediye tarafından temin edilerek çocuklara ulaştırıldı.

Minik ellerin öğretmenlerine hediyesini takdim ettiği mutlu anlarda renkli görüntüler ortaya çıktı. Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin de Mehmet Akif İlköğretim Okulu, Alemdağ İlköğretim Okulu ve Erdal Yılmaz İlköğretim Okulu'na giderek, çocukların ve öğretmenlerin heyecanını, mutluluğunu paylaştı. 

Çekmeköy genelindeki okulları kapsayan “Öğretmenin Canım Benim” projesi ile 36 okulda 896 öğretmen ve binlerce çocuğun Öğretmenler Günü kutlandı. Mutlulukların paylaşıldığı bu özel gün, şarkılar ve çocukların okuduğu şiirlerle son buldu.

Aynı zamanda emekli öğretmen olan Çekmeköy Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, geleceğimize şekil veren öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlarken, 7.2'lik depremle sarsılan Van'ı da unutmadı. Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, Çekmeköy Belediyesi olarak Erciş'te kardeş köy seçilen 3 köyün yararlanacağı bir noktada ilköğretim okulu yaptırdıklarını, konu ile ilgili olarak Başkan Ahmet Poyraz'ın Öğretmenler Günü'nde Van'da olduğunun ve çalışma başlattığının müjdesini verdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72