Tuzla'da okul ziyaretleri sürüyor

Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,...

Tuzla'da okul ziyaretleri sürüyor

Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tuzla'da okul ziyaretleri sürüyor

Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Tuzla Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Tuzla Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Selahattin Ustabaşı, Avni Er, Mehmet Tuncel ve ilçede eğitim veren okulların müdürleri Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı programında konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı “Belediyemiz, ilk günden itibaren yarının yetişkinleri olacak çocuklarımızın eğitimine ve onları yetiştiren eğitim kurumlarımıza büyük önem vererek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam ediyor” dedi.

Yapılan ziyarette okulun akademik, sportif ve kültürel başarıları ile Avrupa Birliği Comenius Projesi'ndeki çalışmaları hakkında okul yönetiminden bilgiler alındı. Ziyaretin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla eğitime katkılarından dolayı Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya çiçek takdiminde bulundu.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3