Coşkun Testival

Çekmeköy Coşkun Otomotiv'de 'Hyundai Festivali' etkinlikleri devam ediyor.

Coşkun Testival

Çekmeköy Coşkun Otomotiv'de 'Hyundai Festivali' etkinlikleri devam ediyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Coşkun Testival

Çekmeköy Coşkun Otomotiv'de 'Hyundai Festivali' etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, Hyundai modellerini test edenleri birbirinden değerli hediyeler de bekliyor. Aynı zamanda etkinlikler süresince çeşitli aktiviteler olacağından Coşkun Otomotiv'de eğlenceli bir gün geçirmek de mümkün.

 

""

Farklı Hyundai modellerinin 1 ay test edilebileceği etkinlik sırasında sürüş deneyimi yaşayacak ziyaretçiler aynı zamanda Hyundai Finans avantajları hakkında da bilgi alabilecek ve tüm imkanlardan yararlanabilecek.

""

 

'Testival' etkinliği süresince Hyundai bayilerini ziyaret edip test sürüşüne katılacak kişiler arasında yapılacak çekiliş ile de 10 kişiye iPhone4, 10 kişiye ise iPad2 hediye edilecek. Aynı zamanda test sürüşüne katılan tüm ziyaretçilere, bütün GSM operatörleri için geçerli olacak, 4 saat ücretsiz görüşme süresi çekilişsiz hediye edilecek.

""

 

Hediyelerle renklenen Coşkun Otomotiv'de 'Hyundai Testivali' tüm ziyaretçiler için keyifli bir ortam sunacak. Farklı kullanım amaçlarına cevap veren 12 ayrı modeli ile 7'den 70'e herkes için uygun bir aracın sunulduğu Hyundai'nin geniş model yelpazesi için, Hyundai Finans özel destek veriyor.

 

""

Belirli modellerde 20 bin TL'ye 12 aya kadar yüzde sıfır faizli kredi kullanma imkanı bulunuyor. Kredi kullanmak istemeyen müşterilere Hyundai Finans dahilinde takas desteği veya ilk kez yeni Hyundai araç sahibi olacaklara özel olarak "İlk Hyundai'm" desteği de sunuluyor.

""
""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3