Kalite, zarafet ve güvenin altın noktası: 'Altıntaş Kuyumculuk'

Çekmeköy Altıntaş Kuyumculuk, zengin ürün çeşitleri, uygun fiyat ...

Kalite, zarafet ve güvenin altın noktası: 'Altıntaş Kuyumculuk'

Çekmeköy Altıntaş Kuyumculuk, zengin ürün çeşitleri, uygun fiyat ...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kalite, zarafet ve güvenin altın noktası: 'Altıntaş Kuyumculuk'


Çekmeköy Altıntaş Kuyumculuk, zengin ürün çeşitleri, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle dikkat çekiyor. Zaman zaman yapılan kampanyalar ise ilgi çekmeye devam ediyor.

Çekmeköy Şahinbey Caddesi üzerisindeki Altıntaş Kuyumculuk, sizler için uygun fiyat, güvenli alışveriş, taksitli satış imkanı sunmaya devam ediyor.  Ayrıca değişik zamanlarda ki  kampanyalar ise ilgi uyandırıyor. Pırlanta, yüzük, alyans, altın ve takı setleri gibi zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Altıntaş Kuyumculuk'ta  düğün paketi alana 24 ayar altın kaplama saat hediye ediliyor.

""

İşletmeciler Zafer Aksoy Önder Sönmez, en önemli prensiplerinin müşteriyi boş göndermemek olduğunu söylüyor. Aksoy ve Sönmez, "Bizim prensibimiz müşteriyi eli boş göndermemek. Elimizden geldiği kadar müşterilerimize bu noktada yardımcı oluyoruz. Neticede burası bir Kadıköy değil, insanlar birbirlerini tanıyor. Bu nedenle biz her müşterimizi velinimetimiz olarak görüyoruz. Hiç birine yanlış yapma lüksümüz yok" diyerek bu konudaki hassasiyetlerini dile getiriyorlar.

""

Şu anda müşterilere altın almalarını tavsiye eden Zafer Aksoy, "Ben şu an altın almalarını tavsiye ediyorum. Şu anki ekonomik konjonktür altının yükseleceğine işaret ediyor. Zaten ben altının hiç düştüğünü görmedim. Altın alan uzun vadede zarar etmez. Gayrimenkul kadar karlı bir yatırım. Örneğin 2006 ? 2011 yılları arasında altındaki yükseliş yüzde 400. Yüzde 400 kar başka hiçbir yatırımda olmaz. 2006'da 20 liradan alınan 24 ayar altının gramı bugün 102 lira. Hiçbir ürün veya yatırımda 5 sene içerisinde bu kadar bir yükseliş olmamıştır" dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3