Çekmeköy artık daha huzurlu

Geçtiğimiz günlerde Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği...

Çekmeköy artık daha huzurlu

Geçtiğimiz günlerde Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy artık daha huzurlu

Geçtiğimiz günlerde Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği toplantıya ilgi hayli fazlaydı. Toplantıya, Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Babayiğit, İlçe Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç, Belediye Başkan Vekili Osman Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Verim, çok sayıda öğretmen, öğrenci, muhtarlar ile halkın katıldığı gözlendi.


""

 

‘İstanbul'un en huzurlu ilçesiyiz'

Çekmeköy Emniyeti sıkça yaptığı toplantılardan birini geçtiğimiz gün yaptı ve vatandaşı  bilgilendirdi. Bu toplantılara halkın ilgisi oldukça büyük oluyor. Bu kez de öyle oldu. Vatandaşların ve yerel gazetecilerin sorduğu sorulara cevap veren İlçe Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç, “Gerçekten ilçemiz asayiş bakımından İstanbul'un en huzurlu ilçesi. Bu durum bizlere ve teşkilatımıza moral vermekte. Bugüne kadar ilçe sınırları içinde büyük olaylara tanık olmadık. Emniyet teşkilatımız, gece- gündüz demeden halkın arasında dolaşarak huzuru sağlamakta. Tinerci dediğimiz çocuklar yok denecek kadar azaldı. Sadece bir çocuk olduğunu tespit ettik. Bu kişi de bugüne kadar herhangi bir kimseye zarar vermedi” dedi. Çekmeköy ilçesinde nüfusun hızla arttığını, dolayısıyla trafikle ilgili bazı noktalarda sıkıntı çektiklerini söyleyen Tarık Gezgiç, Büyükşehir Belediyesi'nin de katkılarıyla en kısa sürede bu sorunları ortada kaldıracaklarını vurguladı.


""

Toplantıda daha sonra Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Babayiğit de benzer konuşmalar yaparak halkı bilgilendirdi. Kaymakam Arslan konuşmasında, “Ben bu huzur toplantılarına inanın huzur içinde geliyorum. Bu güzel duyguları bize yaşatan emniyet mensupları arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar ilçemizde öyle büyük olaylara şahit olmadık” dedi.Haber: Durmuş Acar

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72