Şike davasında tahliye

Şike davası kapsamında tutuklu bulunan Tayfur Havutçu, Serdar Adalı, Ahmet..

Şike davasında tahliye

Şike davası kapsamında tutuklu bulunan Tayfur Havutçu, Serdar Adalı, Ahmet..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Şike davasında tahliye

Şike davası kapsamında tutuklu bulunan Tayfur Havutçu, Serdar Adalı, Ahmet Ateş, Korcan Çelikay'ın da aralarında bulunduğu bazı sanıklar tahliye edildi.

Şike davası kapsamında tutuklu bulunan Ümit Karan, Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, İbrahim Akın, Abdurrahman Yakut, Korcan Çelikay, İskender Alın ve Ahmet Ateş tahliye edildi. Tahliye kararı verilen sanıklara yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

İbrahim Akın, Ümit Karan, Tayfur Havutçu, Emenike, Sercan Yıldırım, İskender Alın, Vederson, Sezer Öztürk, Serdar Kulbilge, Murat Şahin, Hikmet Karaman, Mahmut Boz, Zafer Önder İpek'in de aralarında bulunduğu 28 sanığın statlara giriş yasağı kaldırılırken, Emenike'nin ifadesi bulunduğu ülkede alınacak. 

TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ'ın yanı sıra Aziz Yıldırım, Sadri Şener, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Mecnun Odyakmaz, Serdar Adalı, Sami Dinç'in de aralarında bulunduğu 36 kişinin ise kaldırılmadı.

HEYECANLI BEKLEYİŞ BAŞLADI

Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, aralarında Tayfur Havutçu, Serdal Adalı, Ümit Karan'ın da bulunduğu toplan 8 kişinin tahliye kararının ardından Metris Cezaevi önünde bekleyiş başladı. Mahkeme kararının açıklanmasının ardında cezaevinde tutuklu bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Beşiktaşlı yönetici Serdal Adalı, Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş, eski Diyarbakırspor Başkanı Abdurrahman Yakut ve futbolculardan Ümit Karan, İbrahim Akın, İskender Alın, Korcan Çelikay'in tahliyesi bu akşam saatlerinde bekleniyor. Tahliyelerin olacağı Metris Cezaevi önünde ise hareketli dakikalar yaşanırken, tutuklu bulunanların yakınları ve basın mensuplarının bekleyişi sürüyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3