Ak Parti Sancaktepe'de Azmi Ekinci rakipsiz

Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Bakan Egemen Bağış'ın katılımı ile...

Ak Parti Sancaktepe'de Azmi Ekinci rakipsiz

Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Bakan Egemen Bağış'ın katılımı ile...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ak Parti Sancaktepe'de Azmi Ekinci rakipsiz

Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Bakan Egemen Bağış'ın katılımı ile kongresini yapan Ak Parti Sancaktepe Teşkilatı, tek yürek olup tek listeye onay vererek; “Azmi Ekinci ile yola devam” dedi.

 

Ak Parti Sancaktepe İlçe Teşkilatı, 2. kongresini Yenidoğan spor tesislerinde yaptı. Çok sayıda delegenin katıldığı kongrede, mevcut İlçe Başkanı Azmi Ekinci yeniden seçildi. Tek aday olarak listede yer alan ve kendisine destek olmak için kongre salonunu dolduran partililer, coşkulu bir şekilde Başkan Azmi Ekinci'ye büyük destek verdi. Kongreye katılanlar arasında; Teşkilatlanmadan Sorumlu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve çok sayıda davetli bulunuyordu. Kongre; İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından konuşmalarla başladı.


""

 

Mevcut Başkan Azmi Ekinci kongrede tek liste ile yer aldı. Ekinci kongrede yaptığı konuşmasının başlangıcında delegelere ve partililere hitap ederek, “Sancaktepe İlçesi'ne geldiğimizde burası küçücük bir köy görünümündeydi. Ama biz şimdi burayı modern ve kocaman bir şehir yaptık. Bizim diğer partili arkadaşlarımızdan farkımız çok çalışmaktır. Bizim hiç kimseyle kavgamız yok. Bizler tüm partililer olarak her inanç ve düşünceye saygılıyız. Bizim politikamız ve görüşümüz, her kesimle rahatlıkla konuşup onların görüşlerini alıp kendilerine gereken hizmeti sunmaktır.

 

""

Kimseyle küskün veya dargın değiliz. Yerel seçimlerde rakibimize fark atarak buraya geldik. Yüzde 40'lık bir oy alarak Sancaktepe İlçesi'ni kazandık. Bir örnek vermek gerekirse, ilçede daha önceleri sekiz sağlık ocağı vardı. Şimdi ise on beş sağlık ocağımız var. Gündemi biz belirliyoruz ve de böylece gündemde kalıyoruz.  Biz her şeyimizi Genel Başkan ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a borçluyuz. Her zaman bizlerle yakından ilgilendiği, bize büyük destek verdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz.


""

 

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kendisine Allah'tan acil şifalar diliyor, inşallah en kısa zamanda yine aramızda olacağını ümit ediyorum. Diğer taraftan başarılı ve özverili çalışmalarıyla çok yararlı işler ortaya koyan kadın ve gençlik kollarımıza, seçimlerde bizimle beraber gece- gündüz demeden bize desteklerini esirgemeyen tüm üye ve partililerimize sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. Bu bayrağı sonsuza kadar taşıyarak partimizi zirvede tutacak olan tüm arkadaşlarıma sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Başımızda Sayın Recep Tayyip Erdoğan bulunduğu sürece her zaman milletimizin emrinde olacağız” dedi.

""

 

Egemen Bağış tam destek verdi

 

AB Bakanı Egemen Bağış da kongrede yaptığı konuşmasında, “Ak Parti'yi karıştırmak isteyen bazı toplum mühendisleri ile sanki içimizde bir nifak varmış gibi gösterenler var. Buradan bu gafillere, cevap vermek istiyorum. Gelsinler görsünler bu sevdamızı. Sizlere Sayın Başbakanımızın selamlarını getirdim. Sağlığı gayet yerinde. En kısa zamanda da yine aramızda göreceksiniz kendisini inşallah” dedi.

 

Bağış, konuşmasının devamında, “Bizler her zaman Başbakanımıza karşı saygı ve sevgi duyguları içersinde kenetlenmiş durumdayız.. Hiç kimse heveslenmesin, bizler hepimiz arkadaşız. Partimizi bölemeyecekler. Ben yerel seçimlerde Sancaktepe'de gezerken kendi kendime şöyle demiştim: ‘Yahu bu tarla görünümündeki yer ilçe olur mu@f0' Şimdi bakıyorum da tarla dediğim ilçede modern, çok katlı binalar ve alışveriş merkezi görüyorum. Diyorum ki; gelsinler, görsünler hizmet nasıl oluyormuş. Görsünler işte, belediye çalışmaları nasıl olurmuş. İşte gerçek belediyecilik budur” dedi.


""


""


""


""


""

 




""
""
""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72