Ayten Kayalıoğlu başarılı çalışmaları ile ilgi odağı oluyor

Başta Beykozlular olmak üzere bölge halkının yakından tanıdığı ve sevdiği...

Ayten Kayalıoğlu başarılı çalışmaları ile ilgi odağı oluyor

Başta Beykozlular olmak üzere bölge halkının yakından tanıdığı ve sevdiği...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ayten Kayalıoğlu başarılı çalışmaları ile ilgi odağı oluyor

Başta Beykozlular olmak üzere bölge halkının yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim olan Ayten Kayalıoğlu, büyük bir başarı ile sürdürdüğü CHP'nin Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde de ilgi odağı.

 

Yeni Lider Kemal Kılıçdaroğlu ile büyük bir değişim süreci yaşayan CHP'de tabular yıkılıyor, genç ve dinamik yüzlerden oluşan yeni kadro kendini iyiden iyiye hissettiriyor. İşte bu yeni yüzlerden biri olan bölgemizin tanıdık ve halk tarafından sevilen siması Ayten Kayalıoğlu da başarılı çalışma performansı ile adından sıkça söz ettiriyor ve ilgi odağı oluyor.

 

12 HAZİRAN'DA SOKAK

SOKAK GEZİP ÇALMADIK

KAPI BIRAKMADI

 

12 Haziran genel seçimlerinde İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı da olan CHP'nin Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu, tabanda gerçekleştirdiği yoğun çalışma programı ile adeta hafızalara kazılmıştı. Seçim döneminde başta STK'lar olmak üzere ilçe, ilçe, mahalle, mahalle gezip vatandaşı ziyaret eden Kayalıoğlu, CHP'nin 1. bölgede oylarını arttırmasında önemli rol üstlenmişti.

 

HALKIN BEKLENTİLERİNİ

PARTİ POLİTİKALARINA

TAŞIYIP, YANSITIYOR

 

Şimdi de Ankara merkezli olmak üzere çalışma programını yoğun bir tempoda tutan Ayten Kayalıoğlu CHP Genel Merkez'in halkla ilişkiler ayağında birbirinden önemli projelere imza atıyor. CHP'li milletvekilleri ile birlikte zaman zaman Anadolu gezilerine de çıkan Kayalıoğlu, gittiği il ve ilçelerde belediye başkanları ile birlikte halkla görüşüp beklenti ve istekleri genel merkeze taşıyor. Kayalıoğlu bu çalışmalarıyla parti politikalarının belirlenmesine katkı sunuyor.

 

RESİMALTI: Kadın sorunları ve hakları başta olmak üzere; yerel basın ve çalışan çocuklar gibi pek çok konuda birbirinden önemli projeler de üreten Ayten Kayalıoğlu, çağdaş ve modern Türk kadınının siyasete yansıyan yüzünü temsil ediyor. Kayalıoğlu'na başta il ve ilçe örgütleri olmak üzere parti tabanından da büyük bir sempati ve destek var.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72