Yerel basınla tanışma sonuç vermedi

Yerel basınla tanışma sonuç vermedi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Yerel basınla tanışma sonuç vermedi

CHP Beykoz İlçe Örgütü'nün Basın Sorumlusu Halim Okutan geçtiğimiz gün Riva'da verilen kahvaltılı toplantıda adeta çuvalladı. Okutan'ın, ‘yerel basınla tanışma' maksadıyla verdiği kahvaltı kaosla bitti.

Beykoz CHP'nin Basından Sorumlusu Halim Okutan Riva'da düzenlediği kahvaltılı toplantıda yerel basın mensuplarıyla ters düşünce, tepki aldı. Yerel gazetecilerin yer aldığı kahvaltıda CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Nusret Yılmaz da vardı. Kahvaltılı toplantıda söz alan Halim Okutan, “Bizim amacımız yerel basınla tanışmak. Beykoz'la ilgili ne gibi problem varsa birlikte bu sorunları masaya yatırarak, yine birlikte çözüm aramak” dedi. Bazı yerel basında çıkan haberleri de eleştiren Okutan, “Bizim bilgimizin dışında olan bazı gelişmeleri, tarafımızdan yapıldığı gibi yansıtmak yanlıştır” diyen Okutan'a, Beykoz'da yayınlanan bazı yerel gazetelerin mensupları tepki gösterdi. Basın mensupları; “Aslında bizler buraya CHP İlçe Başkanı da toplantıya katılacak diye geldik, ama bakıyoruz partiden yetkili bir isim yok. Biz kime ne anlatacağız?” diye serzenişte bulundu. CHP Beykoz Basın Sorumlusu Okutan ise basın mensuplarına verdiği cevapta, “Ben, bu kahvaltıyı örgütümün yetkisiyle yapıyorum. Amacımız sadece sizinle oturup bazı konular hakkında konuşmaktı” dedi.

""

Meclis Üyesi Yılmaz Okutan'a tepki verdi

Beykoz Belediyesi CHP Meclis Üyesi Nusret Yılmaz da yaptığı konuşmada, “Benim bu kahvaltıya katılacağım belliydi ama burada neler konuşulacağını bilmiyorum” dedi. Bu sözleriyle Yılmaz, Halim Okutan'a belli etmese de tepkisini dile getirdi. Basın mensuplarının soruları karşısında cevap veremez hale gelen CHP'liler kendilerine sorulan hiçbir soruya açıklık getiremedi. Basın mensupları bu durum karşısında; “Bizim anladığımız kadarıyla sizinle partiniz arasında sanki bir kopukluk var. Bizlere gelen e-maillerde İlçe Başkanı'nın da kahvaltıya katılacağını belirtmişsiniz. Ama gördük ki hiç bir yetkili gelmediği gibi, sizler de bizim sorduğumuz sorulara açıklık getiremediniz. Bu nedenle toplantının tanışmadan öteye gidemediğini söyleyebiliriz” diyerek toplantıdan ayrıldı.

Haber: Durmuş Acar

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3