Atık motor yağlarına geçit yok

Atık motor yağlarına geçit yok

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Atık motor yağlarına geçit yok

Ümraniye Belediyesi ile Petrol Sanayi Derneği (PETDER), Ümraniye'deki atık yağların toplanması amacıyla hazırlanan ‘Atık Yağların Yönetimi Protokol'ünü imzaladı. Yıl sonuna kadar Ümraniye'de 200 bin kg. atık motor yağı toplanması hedefleniyor.

Doğal çevrenin korunması ve çevre temizliği ile ilgi duyarlılığıyla bilinen Ümraniye Belediyesi, bu alanda önemli bir girişimde daha bulundu. Belediye, Petrol Sanayi Derneği (PETDER) ile Ümraniye'deki atık yağların toplanması amacıyla hazırlanan ‘Atık Yağların Yönetimi Protokol'ünü imzaladı. İmza töreninde, Ümraniye Belediyesi adına Çevre ve Koruma Kontrol Müdürü Süleyman Emin Kaplan, PETDER adına da Operasyon Müdürü Aydın Özbey hazır bulundu.

Çevre temizliği için büyük öneme sahip bu protokol anlaşması ile birlikte, Ümraniye'deki atık yağların toplanması hız kazanacak. Aynı zamanda İstanbul ilçeleri kapsamında imzalanan 7. protokol olan bu anlaşma ile PETDER tarafından, Ümraniye sınırları dâhilinde, yıl sonuna kadar 200 bin kg atık motor yağı toplanması hedefleniyor. Ümraniye Belediyesi'nce bu güne kadar ilçe genelinde 153 bin kg. atık motor yağı toplanmıştı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3