Birey hak ve özgürlükleri Beykoz'da masaya yatırıldı

Türkiye Küçük Millet Meclisi'nin, ‘Anayasamızı Hazırlıyoruz' konulu...

Birey hak ve özgürlükleri Beykoz'da masaya yatırıldı

Türkiye Küçük Millet Meclisi'nin, ‘Anayasamızı Hazırlıyoruz' konulu...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Birey hak ve özgürlükleri Beykoz'da masaya yatırıldı

 Türkiye Küçük Millet Meclisi'nin, ‘Anayasamızı Hazırlıyoruz' konulu toplantılarının ikinci programı gerçekleştirildi. “Birey Hak ve Özgürlükleri”  başlığında yapılan programda yaşam hakkı, dokunulmazlık ve özel yaşamın gizliliği tartışıldı.

 

Türkiye Küçük Millet Meclisi (TkMM), Beykoz Belediyesi desteği ve ev sahipliğinde ‘Anayasamızı Hazırlıyoruz' programlarının ikincisinde Birey Hak ve Özgürlükleri başlığıyla Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi'nde toplandı.

 

Gazeteci Yazar Ayşe Hür ve Eski Savcı Sacit Kayasu'nun konuşmacı olarak katıldığı toplantının başlangıcında, TkMM'nin çalışmalarını içeren sunum yer aldı. Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in yoğun programından dolayı katılamadığı toplantıya Başkan Yardımcıları Av. Yüksel Baki, Nevin Çalışkan, Metin Torun ve STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Her ay farklı bir konu ve konuşmacılarla sürecek toplantının bu ayki konusu ‘Birey Hak ve Özgürlükleri' başlığında yaşam hakkı, dokunulmazlık ve özel yaşamın gizliliğiydi.

 

Eski savcı Sacit Kaya ve gazeteci yazar Ayşe Hür, programa katılanlarla bireylerin hakları ve özel yaşam konularında fikir alışverişinde bulunarak, daha özgürlükçü ve toplumu kapsayan bir Anayasa'nın hazırlanması konusunda düşüncelerini aktardılar.

 

Tüm konuşmaların, fikir ve önerilerin ‘Ortak Payda Raporu'nda bir araya getirileceği toplantılar her ay farklı gündem ve konuşmacılarla sürdürülecek.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3