Çekmeköy'de eğitim atağı devam ediyor

Çekmeköy'de eğitim alanında yapılan atılımlar hız kesmiyor. Hüseyin Avni...

Çekmeköy'de eğitim atağı devam ediyor

Çekmeköy'de eğitim alanında yapılan atılımlar hız kesmiyor. Hüseyin Avni...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'de eğitim atağı devam ediyor

Çekmeköy'de eğitim alanında yapılan atılımlar hız kesmiyor. Hüseyin Avni Sipahi İlköğretim Okulu Emine Armağan Okul Öncesi Eğitim Birimi'nin açılışı, renkli ve coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.

Eğitim Birimi'nin açılış törenine Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Verim, Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas ve çok sayıda vatandaş katıldı.

""

Hüseyin Avni Sipahi İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencilerinin sergilediği ve izleyenlere çok keyifli dakikalar yaşatan dans gösterisinin ardından protokol konuşmalarına geçildi. Mikrofona gelen Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Belediye ve vatandaş işbirliğinin önemine değinerek, yapılan örnek çalışmaları tebrik etti. 

Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Verim de yaptığı konuşmada eğitime verdiği büyük destekten dolayı Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'a ve bağışçılara teşekkür etti, eğitim alanındaki yeni hizmetlerin hız kesmeden süreceğini dile getirdi.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı'nın ortaklarından Abdullah Armağan'ın kısa süre önce hayatını yitiren annesi Emine Armağan'ın adının verildiği eğitim biriminin açılış töreninde olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

İlköğretim öğrencilerinin yoğun sevgi gösterileri arasında mikrofona gelen ve sık sık öğrencilerle sorulu cevaplı diyalog kuran Başkan Ahmet Poyraz da yaptığı konuşmada, çocukların gözlerindeki mutluluğu ve pırıltıyı görmenin verdiği onurun çok güzel bir duygu olduğunu söyledi. Çok kısa süre içinde Çekmeköy'ü herkesin dikkatini çeken bir eğitim vadisi haline getirdiklerini söyleyen Başkan Poyraz, okul öncesi eğitim birimi sayısını da hızla 10'a çıkaracaklarını müjdeledi.

""

Törendeki son konuşmayı yapan Kaymakam Mehmet Arslan da Çekmeköy'de eğitim alanında yapılan yatırımların göz kamaştırdığını ifade ederek, bu konuda emek veren herkese teşekkür etti. Konuşmaların ve plaket takdiminin ardından eğitim öncesi biriminin açılışı kurdele kesilerek gerçekleştirildi. Açılış kurdelesi minik öğrencilerin elleriyle kesildi ve ardından hep birlikte eğitim birimi gezildi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3