İkizdere Derneği İstanbul subesi Maltepe'de açıldı

İkizdere'nin en etkin STK'sı İkizdere Derneği, bünyesinde büyük bir...

İkizdere Derneği İstanbul subesi Maltepe'de açıldı

İkizdere'nin en etkin STK'sı İkizdere Derneği, bünyesinde büyük bir...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İkizdere Derneği İstanbul subesi Maltepe'de açıldı

İkizdere'nin en etkin STK'sı İkizdere Derneği, bünyesinde büyük bir eksiklik olarak görülen şubeleşme çalışmalarını hızlandırarak İstanbul şubesini büyük bir katılım ve coşkuyla Maltepe'de açtı.

İkizdere Derneği'nde yeni yönetim ilk öncelikli iş olarak İstanbul Temsilciliği'ni hayata geçirerek önemli bir başarıya imza attı. Kurulduğu günden bu yana derneğimizde büyük bir eksiklik olarak görülen İstanbul temsilciliği, İkizdereliler'in de yoğun olarak ikamet ettiği Maltepe'de açıldı. Ulaşım olarak son derece kolay bir noktada yer alan temsilcilik, İkizdereliler'in sorunlarına yönelik her türlü talebi dinlemeye ve sorunların çözümüne destek vermeye daha süratli ve etkin bir biçimde devam edecek.

""

Oldukça yoğun ilgi gösterilen açılışta yöresel halk oyunu ekipleri ve kemençe havalarının yanı sıra ziyaretçilere ikramda da bulunuldu. Açılışa başta Rize Milletvekili Nusret Bayraktar olmak üzere, İkizdere Kaymakamı, İkizdere Belediye Başkanı, Eski Dönem Başkanlarından Musa Yılmaz, Kadem Ekşi ve Hasan Ekşi, ayrıca çok sayıda İkizdereli işadamı, yöneticiler, eski vekiller, bürokratlar ve çok İkizdereli hemşeri katılarak derneğe destek ve ilgilerini esirgemedi.

""
""

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72