Şile'nin 5000'lik planlarını anlatıyor

Baraj ve dere mutlak alanlarında kalan ve imar hakkı olmayan Şile köylerinin

Şile'nin 5000'lik planlarını anlatıyor

Baraj ve dere mutlak alanlarında kalan ve imar hakkı olmayan Şile köylerinin

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Şile'nin 5000'lik planlarını anlatıyor

Baraj ve dere mutlak alanlarında kalan ve imar hakkı olmayan Şile köylerinin 1/5000 ölçekli planları geçtiğimiz günlerde tamamlanarak askıya çıktı. Planların tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, ilgili köy muhtarlarını bir araya getirerek, planlar ve içerik konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı ve 1/5000 ölçekli planlarla köylümüzün elde ettiği haklara ilişkin detaylı bilgiyi paylaştı.

Özellikle köylü vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine Belediye Başkanı Tabakoğlu, bugünlerde ilgili köylere giderek, köylü vatandaşlarımızla bir araya geliyor ve 5000'lik planlara ilişkin tüm soruları yanıtlıyor, köylünün merak ettiği konulara açıklık getiriyor. Köylü vatandaşların büyük ilgi gösterdiği toplantılardan ilki Üvezli Köyü'nde yapılırken, aynı gün  Kervansaray Köyü'nde genel katılımlı bir toplantı daha yapılarak köylü vatandaşlar bilgilendirildi. 2-3 köyün bir araya geldiği toplantılara ara vermeden diğer köylerde de devam edilecek.  

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72