STK'lardan anlamlı gece

Ümraniye'deki 5 sivil toplum kuruluşunun düzenlediği 'Eğitim Çalışanları...

STK'lardan anlamlı gece

Ümraniye'deki 5 sivil toplum kuruluşunun düzenlediği 'Eğitim Çalışanları...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
STK'lardan anlamlı gece

Ümraniye'deki 5 sivil toplum kuruluşunun düzenlediği 'Eğitim Çalışanları Gecesi' renkli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık 800 öğretmenin katıldığı gece örnek olacak nitelikteydi.

24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanırken, en renkli ve farklı organizasyona ise Ümraniye'deki sivil toplum kuruluşları imza attı. Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarlar ve İş Adamları Derneği, Ümraniye Motorlu Taşıtlar Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası, Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası, Ümraniye Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi ve Ümraniye Minibüsçüler Derneği'nin ortak organizasyonuyla gerçekleşen 'eğitim çalışanları gecesi' örnek olacak nitelikteydi. Geceye ailesiyle birlikte katılan yaklaşık 800 öğretmen gönüllerince eğlendi.

""

Öğretmenler doyasıya eğlendi

Çavuşbaşı Kasrı'nda gerçekleşen geceye Oda başkanlarının yanı sıra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Yardımcıları Mustafa Küçükkaptan, Mesut Özdemir ile Enver Çakıroğlu da katıldı. Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül de bu anlamlı gecede öğretmenleri yalnız bırakmadı. Gece, canlı müzikle başlarken öğretmenler ve aileleri için eğlenceli saatler de başlamış oldu. Karadeniz'e özgü halay ve kemence eşliğinde renkli görüntüler sergilendi. Müzik arasında ise protokol konuşmaları yapıldı.

""

Başkan Hasan Can öğretmenleri tebrik etti

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, öğretmenlik mesleğinin zor olduğu kadar kutsal bir meslek olduğunu söyledi. Öğretmenlerin geleceği inşa eden birer toplum mimarı olduğunu ifade eden Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesi olarak göreve geldikleri 2004 yılından bu yana eğitime eşine az rastlanır bir destek verdiklerini söyledi. Konuşmasında Van'daki depremde hayatını kaybeden öğretmenlere de değinen Başkan Hasan Can, üzüntüsünü bir kez daha dile getirerek hayatını kaybeden öğretmenleri rahmetle andı.

""

STK başkanlarından 'birliktelik' fotoğrafı

Gecenin mimarları;  Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarlar ve İş Adamları Derneği Başkanı Necmettin Sarı, Ümraniye Motorlu Taşıtlar Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı, Ümraniye Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Mehmet Yıldız ve Ümraniye Minibüsçüler Derneği Başkanı Erol Diken kürsüye hep beraber çıkarak öğretmenleri selamladı. Birer selamlama konuşması yapan STK başkanlarına çeşitli okullardaki öğretmenler de birer plaket takdim edip teşekkür etti. STK başkanları kısa olarak yaptıkları selamla konuşmalarında gecenin önemine değindi. Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı'nın coşkulu ve duygusal konuşması ise uzun süre alkışlandı. Gece renkli görüntüler eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.

""
""
""
""
""
""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72