THK Çekmeköy Şubesi Türkiye birincisi oldu

Kurban derisi toplamada başarı göstererek bu yıl Türkiye birincisi olan...

THK Çekmeköy Şubesi Türkiye birincisi oldu

Kurban derisi toplamada başarı göstererek bu yıl Türkiye birincisi olan...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
THK Çekmeköy Şubesi Türkiye birincisi oldu

Kurban derisi toplamada başarı göstererek bu yıl Türkiye birincisi olan Sacit Eyüboğlu başkanlığındaki Türk Hava Kurumu Çekmeköy Şubesi, düzenlediği kahvaltılı buluşmayla ilçenin mülki idare amirleri ve okul yöneticileriyle bir araya geldi.

 

Türk Hava Kurumu'nun Sacit Eyüboğlu başkanlığındaki Çekmeköy Şubesi, kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek ilçenin yöneticileri ile bir araya geldi. Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç, Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz ve okul müdürlerinin katıldığı toplantıda bir selamlama konuşması yapan Şube Başkanı Sacit Eyüboğlu, kurban derisi toplamada bu yıl üstün bir başarı göstererek Türkiye birincisi olduklarını açıkladı.

 

""

Katılımcılara THK'na verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Eyüboğlu, kurumun önemine vurgu yaptı ve Elbirliği ile Türk Hava Kurumu'nu daha güçlü yarınlara taşıyacağız dedi. Okul müdürlerine de teşekkür eden Eyüboğlu, Türk Hava Kurumu'nun okullarda daha etkin anlatılması gerektiğini hatırlattı ve THK, geleceğimizin teminatıdır dedi.

 

""

Toplantıda daha sonra Kaymakam Mehmet Arslan, Emniyet Müdürü Tarık Gezgiç ve Garnizon Komutanı Hasan Kaymaz'a birer plaket verildi. Plaketlerini THK yöneticilerinden alan ilçe mülki idare amirleri de kısa bir selamlama konuşması yaparak kurumun önemine işaret ettiler. Hoşsohbet bir ortamda kahvaltı eden konuklar daha sonra hep birlikte toplu fotoğraf çektirdiler.


""
""
""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3