THK Şubesi'nden Poyraz'a plaket

THK Şubesi'nden Poyraz'a plaket

26 Şubat 2013 Salı 11:16
THK Şubesi'nden Poyraz'a plaket

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ı makamında ziyaret ederek bir şükran plaketi takdim eden THK Şube Başkanı Sacit Eyüpoğlu ve yöneticiler, faaliyetlerine ara vermiyor.

 

Bu yıl kurban derisi toplamada başarı göstererek Türkiye birincisi olan Türk Hava Kurumu Çekmeköy Şebesi, bölgedeki etkinlik ve çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda bir kahvaltı programı düzenleyerek ilçenin kaymakam, emniyet müdürü ve okul idarecileri ile bir araya gelen Sacit Eyüpoğlu başkanlığındaki THK şube yöneticileri bu kez de Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ı ziyaret etti. 


""

 

Yeni belediye binasında Başkan Poyraz'ı ziyaret edip Türk Hava Kurumu'nun misyonu ve şubenin çalışma programına ilişkin bilgiler veren Başkan Sacit Eyüpoğlu, THK'nın önemine vurgu yaptı. Başkan Ahmet Poyraz da, belediye olarak gerek Kızılay gerek THK gibi kurumlarla sürekli yakın diyaloglar içerisinde olacaklarını kaydetti. Karşılıklı iyi niyet ve düşüncelerin paylaşıldığı ziyaretin sonunda THK Başkanı Eyüpoğlu, Başkan Ahmet Poyraz'a bir teşekkür plaketi takdim etti.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3