Tuzla'da sitelere oyun grubu

Tuzla Belediyesi tarafından, ilçedeki sitelere oyun grupları ve spor...

Tuzla'da sitelere oyun grubu

Tuzla Belediyesi tarafından, ilçedeki sitelere oyun grupları ve spor...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tuzla'da sitelere oyun grubu

Tuzla Belediyesi tarafından, ilçedeki sitelere oyun grupları ve spor aletleri kuruldu. 2011 yılında, içerisinde yüz ve üzeri bağımsız bölüm bulunan 56 siteye oyun ve spor aletleri kurmak hedeflenirken, 55 sitede bu çalışma tamamladı.

Tuzla Belediyesi, içerisinde yüz ve üzeri bağımsız bölüm bulunan sitelere çocuklar için oyun grupları ve yetişkinler için spor aletleri kurmak için yürüttüğü çalışmalar boyunca 132 site yönetimi ile görüştü. Tuzla'daki sitelere toplam 47 oyun grubu, 54 spor aletleri kuran Tuzla Belediyesi, bu çalışma için yaklaşık 1 milyon lira harcadı.

Tuzla Belediyesi tarafından sitelere yönelik yapılan çalışmalar, site yönetimleri tarafından takdirle karşılanıyor. Belediyenin sitelerine sunduğu hizmetlere teşekkür etmek amacıyla Başkan Yazıcı'yı Ayyıldız Sosyal Tesisleri'ndeki makamında ziyaret eden Manolya Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tuncer, başkana bir de plaket sundu.

Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın Tuzlalılara yaklaşımından övgüyle bahseden Manolya Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tuncer, Tuzla Belediyesi'nin her türlü ihtiyaçları ile yakından ilgilendiğini ifade ederek, “Site sakinlerimiz adına Başkan Yazıcı'ya teşekkürlerimizi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72