Ümraniye Lisesi'nde anılar tazelendi

Ümraniye Lisesi Mezunları Derneği'nin düzenlediği Öğretmenler Günü...

Ümraniye Lisesi'nde anılar tazelendi

Ümraniye Lisesi Mezunları Derneği'nin düzenlediği Öğretmenler Günü...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye Lisesi'nde anılar tazelendi

Ümraniye Lisesi Mezunları Derneği'nin düzenlediği Öğretmenler Günü etkinliğinde eski ve yeni öğretmenler bir araya gelerek nostaljik dakikalar yaşadı.

24 Kasım Öğretmenler Günü, İstanbul'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklerin en değişik ve özel olanlarından biri de Ümraniye Lisesi'nde yaşandı. Ümraniye Lisesi Mezunları Derneği, okulun eski ve yeni öğretmenlerini bu güzel günde bir araya getirdi. Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinlikte nostaljik dakikalar yaşandı.


""

 

Okulun kuruluşundan bu yana öğretmenlik yapan çok sayıda eski müdür ve öğretmenlerin katıldığı programda anılar tazelenirken, yeni öğretmenlere ise nasihatler yapıldı. Birçoğunun emekli olduğu Ümraniye Lisesi'nin eski öğretmenleri bu gibi etkinliklerin daha da sıklıkla yapılması gerektiğini de ifade etti. Öğretmenlerin tek tek söz alarak okulla ilgili yaşadıkları anıları anlatmaları ilgiyle dinlendi.

 

Ümraniye Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Korkmaz, yaptığı açılış konuşmasında, amaçlarının okulun tarihini ve güzelliğini en iyi şekilde gelecek nesillere aktarmak olduğunu söyledi. Başkan Korkmaz ayrıca okulun kuruluşundan bugüne kadar görev alan tüm öğretmenlerin tecrübelerinden her zaman faydalanmaya çalışacakların da sözlerine ekledi.

 

Haber: Gürhan Demirtaş

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3