Ümraniye Nikah Sarayı'nın yeni haline ilgi büyük

Ümraniye Belediyesi'nin 2007'de ilçeye kazandırdığı Nikah Sarayı'nın iç...

Ümraniye Nikah Sarayı'nın yeni haline ilgi büyük

Ümraniye Belediyesi'nin 2007'de ilçeye kazandırdığı Nikah Sarayı'nın iç...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye Nikah Sarayı'nın yeni haline ilgi büyük

Ümraniye Belediyesi'nin 2007'de ilçeye kazandırdığı Nikah Sarayı'nın iç dekorasyonu yenilendi. Sütunları altın varaklarla süslenen Nikah Sarayı'nın sahnesine geniş bir LED Ekran yerleştirildi.

Ümraniye Belediyesi tarafından 2007'de hizmete açılan ve İstanbul'un en büyük nikah saraylarından biri olan Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı'nın iç dekorasyonu yenilendi. Nikah Sarayı'nın sütun ve tavanı altın varaklarla süslenirken, ana salonun sahnesine ise bir LED Ekran yerleştirildi. Nikah Sarayı, iç dekorasyonunda yapılan değişikliklerle yepyeni bir görünüme kavuştu.

Ümraniye'ye kazandırdıkları Nikah Sarayı'nın bugüne kadar binlerce çiftin nikâhına şahitlik ettiğini söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yapılan iç dekorasyon çalışması ile Nikah Sarayı'nın görsel bakımdan daha da estetik bir görünüm kazandığını söyledi. Başkan Hasan Can, vatandaşların salondaki yenilenme çalışmalarını memnuniyetle karşıladığını da belirtti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72