Ak Parti Çekmeköy Daha da Yüksel'iyor

Şahmettin Yüksel'in yeniden seçilerek güven tazelediği Ak Parti Çekmeköy...

Ak Parti Çekmeköy Daha da Yüksel'iyor

Şahmettin Yüksel'in yeniden seçilerek güven tazelediği Ak Parti Çekmeköy...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ak Parti Çekmeköy Daha da Yüksel'iyor

Şahmettin Yüksel'in yeniden seçilerek güven tazelediği Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı'nın kongresi AB Bakanı Egemen Bağış ve Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in de katılımı ile Taşdelen'de gerçekleştirildi.

Ak Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı'nın  2. olağan kongresi coşkulu bir katılım ile gerçekleşti. Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi'ndeki kongreye; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Ekrem Erdem, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve diğer ilçelerin başkanları ile partiye gönül veren yüzlerce partili katıldı.



""


 

""

Kongre oldukça kalabalık ve coşkuluydu. İlçe teşkilatının kadın ve gençlik kolları, kongrenin hareketli geçmesi için büyük çaba gösterdi. Kongrenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, “Bu bayrağı, bu noktaya getiren herkese teşekkür ediyorum. Arada alınganlıklar olsa da konu hizmet ve millet olunca sımsıkı kenetlenen, diklenmeden dimdik yürüyen böyle yürekli insanlarla siyaset yapmanın hazzını her daim yaşadım. Bizim sevdamız makam, şan ve şöhret sevdası değil, milletimizi yüceltme davasıdır” dedi.

 

""

Kongrede bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da, Çekmeköy'ün nerden nereye geldiğini özetledi. Belediye olarak hizmetlerine değinen Poyraz, Çekmeköy'ün yerelde belediye, genelde merkezi hükümet ve büyükşehir ile hizmet zengini bir yer haline geldiğini ifade etti.

 

""

İl Başkanı Aziz Babuşcu ise, “Ülkemiz çok yönlü olarak büyümeye devam ediyor. Dünyanın en hızlı büyüyen 2. ekonomisi olduk. Başbakanımız dünyanın mazlum ve mağdur coğrafyalarının umudu haline geldi. O coğrafyalarda yaşayan insanların özgürlük, demokrasi, kalkınma gibi taleplerinin modeli olan bir ülke haline geliyoruz. Başbakanımız BM kürsüsünden dünyanın vicdanına seslenerek BM'nin eksiklerini, yanlışlarını açık yüreklilikle söyleyip, Amerika'nın hatalarını ifade eden, icraatlarını sorgulayan bir tavırla dünya lideri olduğunu ilan ediyor. Bütün bu duruşun, bu başarıların arkasındaki güç, Ak Parti teşkilatlarıdır” dedi.

 

""

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da konuşmasında, “Eğer gerçekten AB, Türkiye'nin, Avrupa'nın en hızlı büyüyen ekonomisi, en genç ve dinamik nüfusuna, Avrupa'nın en güçlü ordusuna, güvenlik mekanizmalarına sahip bir ülke olduğunun farkındaysa, o zaman, müzakere sürecinde çok daha makul, çok daha yapıcı bir tavır sergilemeleri gerekir. Biz, AB müzakere sürecinde, birtakım kendini bilmez zihniyetlerin müzakere sürecimizi engelleme çabalarının farkındayız. Müzakere sürecimizi, fasıllarımızı engelleyebilirler. Ama şundan emin olunuz, Türkiye'nin asıl gündemi olan reform sürecini asla engelleyemezler. Çünkü biz bu milletin yaşam standartlarını yükseltme konusunda iddialıyız” dedi.

 

""

Kongrede bir konuşma yapan Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, bugüne kadar hizmetleriyle partiyi bugünlere taşıyan herkese teşekkür etti. Erdem, “Ak Parti'yle diğer partiler arasındaki en önemli fark, Ak Parti'nin teşkilat merkezli bir parti olmasıdır. Teşkilatlar, onların fikirleri ve istekleri  bizim için çok önemlidir” dedi.

 

Konuşmaların ardından faaliyet raporu sinevizyon eşliğinde izlendi ve ardından oy kullanma işlemine geçildi. Tek liste sunulan kongrede mevcut başkan Şahmettin Yüksel, 396 geçerli oyun tamamı ile yönetimini onayladı. Oy kullanma işleminin ardından delegelerle yemekte bir araya gelen Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, tüm partililere teşekkür etti.


""
""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3