CHP Lideri Kılıçdaroğlu Anadolu yakası turunda

Geçtiğimiz hafta sonunu Anadolu yakasındaki etkinlik ve açılışlara ayıran...

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Anadolu yakası turunda

Geçtiğimiz hafta sonunu Anadolu yakasındaki etkinlik ve açılışlara ayıran...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
CHP Lideri Kılıçdaroğlu Anadolu yakası turunda

Geçtiğimiz hafta sonunu Anadolu yakasındaki etkinlik ve açılışlara ayıran CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy'deki programının ardından Maltepe ve Adalar'da partililerle bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçen hafta sonunu Anadolu yakasında geçirdi. Kılıçdaroğlu'na yardımcısı Gürsel Tekin, İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Belediye Başkanları Selami Öztürk, Mustafa Zengin, Battal İlgezdi, Mustafa Farsakoğlu, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve daha bir çok partili eşlik etti. Kadıköy, Maltepe ve Adalar'da çeşitli etkinlik ve açılışlara katılan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Öğretmenler Günü'nü de unutmadı. Anadolu yakasında gün boyu çeşitli ziyaretlerde bulunan Kılıçdaroğlu, Koşuyolu'nda belediye gönüllüleriyle bir araya geldi.

""

Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada aydınlık bir Türkiye'ye ihtiyaç olduğunu belirterek, “Güzel bir Türkiye'ye ihtiyacımız var. Aydınlık bir Türkiye'yi kuran ve bizi yetiştiren öğretmenlerimiz. Bugün onların günü hepsinin yaşı ne olursa olsun ellerinden öpüyoruz. Toplumu şekillendiren, toplumun ufkunu açan, aydınlanma ateşini meşalesini yakanlar öğretmenlerdir. Ama bizim toplumumuzda öğretmenlere gereken önem verilmiyor” dedi.

""

Kadıköy'de incelemelerini sürdüren Kılıçdaroğlu, Kozyatağı Kültür Merkezi'ndeki konuşmasında Dersim tartışmalarına değindi. Yoğun programına devam eden Kılıçdaroğlu'na haberciler kendisinin de özür dileyip dilemeyeceğini sormak istedi. Ancak Kılıçdaroğlu soru kabul etmedi. Kadıköy Belediyesi'ne giden ve burada yemek yiyen Kılıçdaroğlu çıkışta kendisine soru sormak isteyen gazetecilere yanıt vermedi.

Fikirtepe'de Kadıköy Belediyesi'ne ait Eğitim ve Sosyal Destek Merkezi ziyaret eden Kılıçdaroğlu okuma- yazma ve bilgisayar kursu alan kadınları ziyaret etti. Kılıçdaroğlu aynı merkezde bulunan çocuk kreşini de ziyaret etti. Yine Kadıköy Belediyesi'ne ait ‘Beton Zemin Labaratuvarı'nı da ziyaret eden Kılıçdaroğlu, yapı güvenliği konusunda uzmanlardan bilgi aldı. Ardından, Göztepe'de bulunan Çocuk Diş Sağlığı ve Çocuk Sanat Merkezi'ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu sanatçı Rahmi Saltuk'a taziye ziyaretinde bulundu.

""

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükada'yı ziyaret etti. Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına yanıt vermeyen Kılıçdaroğlu, “Salı gününü bekleyin” demekle yetindi. Adalar Müzesi'nin açılışını yapan Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik operasyonları eleştirerek, “Baskılara direnen bütün İzmirliler'e Adalar'dan selamlarımızı gönderiyoruz” diye konuştu.

Sabah Maltepe'den Büyükada'ya geçen Kılıçdaroğlu, önce Adalar Belediyesi'ne uğradı. Burada dini cemaat liderleriyle bir araya gelen Kılıçdaroğlu çıkışta, Musevi Cemaati'nin Lideri İshak Haleva'yla birlikte basın mensuplarına poz verdi. Kılıçdaroğlu belediye önünde kısa bir açıklama yaparak, Adalar'da farklı inanç mensuplarının bir arada barış içinde yaşadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu ardından yürüyerek Eğitim Gönüllüleri Merkezi'nin açılışına gitti. Kılıçdaroğlu açılışın ardından faytona bindi. Faytonla Adalar Müzesi'ne gelen Kılıçdaroğlu, müzenin açılışını gerçekleştirdi.

İBB'nin Adalar'a hizmeti kestiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Kentli olmak, haksızlıklara karşı direnmek demektir. Kendi yöneticilerini seçmesi demektir. Kentli olmak Adalar belediye başkanı gibi baskılara direnmektir” dedi. Kılıçdaroğlu ziyaretinin ardından Adalar Belediyesi'ne ait bir tekneyle Bakırköy'e geçti. Kılıçdaroğlu'nun akşam saatlerinde Brüksel'e gitti.

 

 

 

""

Kılıçdaroğlu'ndan İlgezdi'ye övgü!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi de başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Ataşehir'in örnek belediyecilik hizmetlerini çok yakından takip ettiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, İlgezdi'ye başarılarının devamını diledi. Başkan Battal İlgezdi de, halk için hizmet anlayışıyla, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72