Özmen: “Bu bir hizmet yarışıdır”

Özmen: “Bu bir hizmet yarışıdır”

26 Şubat 2013 Salı 11:16
 Özmen: “Bu bir hizmet yarışıdır”


MHP Ümraniye İlçe Başkanlığı'na atanan yeni başkan Sedat Özmen; “Bu görev kutsal bir hizmet yarışıdır” dedi.

Geçtiğimiz ay MHP Ümraniye İlçe Başkanlığı'na atanan İşadamı Sedat Özmen bir basın toplantısı düzenleyerek Ümraniye'nin ilçe başkanlığı olarak yapacakları çalışmaları anlattı. Çakmak Prenses Otel'de yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP Ümraniye'nin yeni ilçe başkanı Sedat Özmen; “Devraldığımız hizmet bayrağını en iyi şekilde temsil edip yukarılara taşıyacağız” dedi.

Başkan Özmen yaptığı açıklamada, “Ümraniye konum itibariyle her geçen gün adından sıkça söz ettiren İstanbul'un en büyük ve en güzide ilçelerinden biri haline gelmiştir. Bizler de tüm yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte bu sorumluluğun bilinci içerisindeyiz. Partimizin bize vermiş olduğu bu kutsal görevi partimize ve milletimizin şanına yakışır bir şekilde sürdürmeye çalışacağız. Ümit ediyorum ki siz basın mensuplarımızla bundan böyle daha sık bir araya geleceğiz. İlçemiz Ümraniye'nin içerisinde bulunduğu sorunları sıkça dile getireceğiz” şeklinde konuştu.

Ümraniye'nin içerisinde bulunduğu sorunların da dile getirildiği toplantıda MHP Ümraniye ilçe yöneticileri ve İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. Tanışma toplantısının akabinde parti yöneticileri basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72