Ataşehir İdman Yurdu tutulmuyor

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup'ta lider Ataşehir İdman Yurdu, orta...

Ataşehir İdman Yurdu tutulmuyor

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup'ta lider Ataşehir İdman Yurdu, orta...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir İdman Yurdu  tutulmuyor

İstanbul 1. Amatör Lig 16. Grup'ta lider Ataşehir İdman Yurdu, orta sıralarda bulunan Üsküdar Anadolu'yu 3-1 yenerek 11. maçından da galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmaya sağlı sollu ataklarla başlayan Ataşehir İdman Yurdu ilk 15 dakikada sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. Üsküdar Anadolu'nun ender kontrataklarında Ataşehir savunması gole izin vermedi. Dakikalar 35'i gösterdiğinde ceza sahası içerisinde Zakir ara pası ile Cevat'ı topla buluşturdu ama kaleci bu şutu çıkardı. Dönen topta Murat Gürsu meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve durumu 1-0 yaptı.

Golden sonra çok daha farklı bir Ataşehir İdman Yurdu takımı vardı. Rakibine top vermeyen, baskı kuran ve çok pas yapan Yeşil-Beyazlılar'da Zakir topla çok oynayınca 6 futbolcu oyundan düştü. Akabinde gelişen Üsküdar kontratağında kaleci topu kornere çeldi. Korner atışını ön direkte iyi çıkaran Ataşehir kontratağa cıktı. Zakir göğsüyle topu Cevat'a indirdi, sağ çizgiden koşu yapan Osman topla buluştu, bekletmeden ters top yaptı. Murat'ın ortasında Cevat iki oyuncuyu geçti, penaltı noktasına çıkardığı topun üstünden Fuat atladı. Gelişine vuran Osman topu ağlara gönderdi ve ilk yarının sonucunu belirledi: 2-0

Üsküdar Anadolu umutlandı

Maçın ikinci yarısında daha rahat oynayan Üsküdar Anadolu sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı, ta ki 70. dakikaya kadar. Köşe vuruşunda arka direkte topla buluşan Kaan, Üsküdar ekibini umutlandırdı.

Son söz Zakir'den

Golden sonra toparlanmaya çalışan Ataşehir 85'te Zakir'in ceza sahası içinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Penaltı atışını gole çevirmekte zorlanmayan Zakir son sözü söyledi.

Öte yandan Ataşehirli futbolseverler karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72