Karate kulüpleri dayanışma içinde

Geçtiğimiz günlerde Ümraniye'de bir araya gelen Karate kulüpleri yaptığı...

Karate kulüpleri dayanışma içinde

Geçtiğimiz günlerde Ümraniye'de bir araya gelen Karate kulüpleri yaptığı...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Karate kulüpleri dayanışma içinde

Geçtiğimiz günlerde Ümraniye'de bir araya gelen Karate kulüpleri yaptığı toplantı sonucunda, İKAD As Başkanı Hayrullah Yamanoğlu'nu yaptığı örnek çalışmalarından dolayı kulüpler birliği sözcülüğüne aday gösterildi. Yamanoğlu oy birliğiyle başkan seçildi.

İKAD As Başkanı Hayrullah Yamanoğlu Kulüpler Birliği sözcülüğüne seçildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yamanoğlu; “Elimden geldiğince bölgemizde faaliyet gösteren karate kulüplerimizin sözcülüğünü en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum. Ümraniye'de faaliyet gösteren karate kulüplerimiz ulusal ve uluslar arası turnuvalarda ülkemizi en şekilde temsil etmiştir. Elbette ki bu başarılar sürecektir. Bunun yanında karate kulüplerimizin bir araya gelerek bir güç oluşturacaktır. Bu birlikle beraber sorunlarımızı beraber çözeceğiz” şeklinde konuştu.

""

İstikrar abidesi İKAD

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da yapılan WSKU Dünya Shotokan Karate Avrupa Şampiyonası'nda İKAD'dan müthiş bir başarı daha geldi. İKAD, büyük bayanlar takım maçında rakiplerini yenerek finale adını yazdırarak ikinci oldu. İKAD milli sporcusu Alparslan Yamanoğlu ise Dünya Federasyonu maçlarında şampiyon, geleneksel karate maçında ikinci ve Alparslan'ında bulunduğu İKAD erkek takım rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Hayrullah Yamanoğlu, spora verdiği destekten dolayı Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkür ederek, “Sporcularımıza,  şehir içi ve şehir dışı müsabakalarda kafilenin gidiş gelişinde araç sağlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can desteklerini bizden esirgememekte. Bundan sonraki şampiyonalarda da, yaptığımız ve yapacağımız azimli, disiplinli çalışmalarımız ile başarılarımız devam edecektir” dedi.  İKAD İkinci Başkanı Sabri Bağış da; “Bu başarılar bütün herkesin ortak başarısıdır” şeklinde konuştu. 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3