Şampiyon güreşçilerden Başkan Erdem'e ziyaret

Ankara'da düzenlenen 2011–2012 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Büyükler...

Şampiyon güreşçilerden Başkan Erdem'e ziyaret

Ankara'da düzenlenen 2011–2012 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Büyükler...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Şampiyon güreşçilerden Başkan Erdem'e ziyaret

Ankara'da düzenlenen 2011–2012 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Büyükler Serbest Güreş dalında takım halinde yenilgisiz Türkiye Şampiyonu olan Sancaktepe Belediyespor Güreş Takımı,  Belediye Başkanı İsmail Erdem'i makamında ziyaret etti.

Ankara Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Türkiye Güreş Şampiyonası'na damgasını vuran Minderin Aslanları, Sancaktepe'nin adını altın harflerle yazdırarak güreş kamuoyunun dikkatini çekmişti. Ankara'da düzenlenen şampiyonda yaptıkları 8 maçı da üstün bir galibiyetle alarak Türkiye şampiyonu olan güreşçiler, haklı bir başarının karşılığını elde ettikleri madalyalar ve kupa ile aldı. Şampiyonada güreşçileri yalnız bırakmayan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, karşılaşmaları izleyerek şampiyona boyunca minderin aslanlarına destek vermişti. Şampiyona sonrası mutluluğunu dile getiren Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Güreş Takımı'nın başarısının asla tesadüf olmadığının altını çizerek elde edilen şampiyonluğu “Büyük emek ve fedakârlıklarla yazılmış büyük bir başarı” şeklinde ifade etmişti.

Şampiyon güreşçiler ve teknik heyet aldıkları kupa ile birlikle Sancaktepe Belediye Başkanı'na ziyarette bulundular. Milli güreşçiler Belediye Başkanı İsmail Erdem'in her zaman maddi ve manevi desteğini yanlarında hissettiklerini dile getirdi. Güreşçiler, “Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Bizlerden desteğini eksik etmedi. Bizler de çok çalışarak verilen desteği boşa çıkarmadık. Bugün Türkiye Şampiyonu olarak Sancaktepe'ye döndük. Bu başarımızın en üst seviyeye çıkarmak için daha çok çalışacağımızı buradan başkanımıza söz veriyoruz”.

Güreşçileri ve teknik heyeti makamında kabul eden Belediye Başkanı İsmail Erdem, güreşçileri başarılarından dolayı tebrik ederek, “Kulübümüzün Türkiye çapında gösterdiği büyük başarıları, dünya çapında da göstermesini bekliyoruz. Güreşçilerimizden çok umutluyuz. İnşallah önümüzde yıl düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda da göğsümüzü kabartırsınız” dedi. Başkan Erdem, Sancaktepe Belediyespor Kulübü'nün her geçen gün başarı çıtasını yükselttiğini dile getirerek, konuşmasına şöyle devam etti: “Kulübümüzün başarı grafiğini yükselterek Türkiye ve dünya çapında birçok başarıya imza atmasına şahit oluyoruz. Bu başarılı sonuçları gördükçe spora ve sporcuya daha çok yatırım yapma düşüncesini geliştiriyoruz”.

Ziyaretin sonunda Başkan Erdem, 16 takımı geride bırakarak Türkiye şampiyonu güreşçilerle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72