BİMTAŞ kayıtları Ocak'a kadar dolu

Evinin depreme karşı dayanıklılığını öğrenmek isteyen vatandaşların...

BİMTAŞ kayıtları Ocak'a kadar dolu

Evinin depreme karşı dayanıklılığını öğrenmek isteyen vatandaşların...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
BİMTAŞ kayıtları Ocak'a kadar dolu

Evinin depreme karşı dayanıklılığını öğrenmek isteyen vatandaşların İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin BİMTAŞ şirketine yoğun talepte bulunduğunu açıklayan Başkan Topbaş, “BİMTAŞ'ın müracaatları Ocak ayına kadar dolu” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb ve beraberindeki heyetin ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bir gazetecinin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Şirketlerinden BİMTAŞ'ın yapıların dayanıklılık testiyle ilgili çalışmaları hakkındaki sorusu üzerine Kadir Topbaş, şöyle konuştu;

“Vatandaşlarımız yapıların deprem riski taşıyıp taşımadığını öğrenmek adına BİMTAŞ'a başvurular yoğun şekilde devam ediyor. BİMTAŞ, aldığı müracatları sıraya koymaktadır. Ocak ayına kadar aldığı müracatlar doldu. İstanbul'daki test çalışmaları uzun sürebilir. Daha erken cevap almak isteyen vatandaşlar başka kurumlara da müracaat edebilir. İstanbul'da sağlıklı yapılar yapmak için gerekli adımlar atılacak. İstanbullulara belediye olarak bu yönde her türlü desteği vereceğiz.”

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72