Doğu'nun ‘parlayan güneşi'nin gurur gecesi

Beykoz'da yayın yapan ve gün geçtikçe çok okunan bir gazete haline gelen...

Doğu'nun ‘parlayan güneşi'nin gurur gecesi

Beykoz'da yayın yapan ve gün geçtikçe çok okunan bir gazete haline gelen...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Doğu'nun ‘parlayan güneşi'nin gurur gecesi

Beykoz'da yayın yapan ve gün geçtikçe çok okunan bir gazete haline gelen Doğu Kültür Gazetesi sürpriz bir şekilde doğum gününü kutladı. Gazete çalışanları ve davetliler, Sarıyer PESCATORE  Balık Restaurant'ta toplanarak güzel bir gece geçirdi.


""

Beykoz'da yayın yapan Doğu Kültür Gazetesi'nin Sarıyer'deki PESCATORE Restaurant'ta coşkulu bir şekilde kutladığı doğum gününde; Kars, Ardahan Iğdır gibi illerimizin önde gelen iş adamları ve dernek başkanları samimi bir atmosferde buluştu. Gazetenin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Yusuf Şit, gecede yaptığı anlamlı konuşmada, Doğu Kültür Gazetesi'nin gün geçtikçe büyüdüğünü, okurlarının desteğiyle yakanda zirveye çıkacağını söyledi. Yol aldıkları bu zor, meşakkatli, aynı zamanda da zevkli basın hayatında kendilerine destekte bulunan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eden Yusuf Şit, “Biz herkese eşit mesafede yayın yapıyoruz. Herkesin sesi olmaya özen gösteriyoruz. Zaten kalitemiz de çevremizden aldığımız bu destekten gelmekte” dedi. Şit, konuşmasının devamında davetlilere hitaben; “Buraya kadar gelip beni onore ettiniz. Bizler, sizlerin ve okuyucularımızın sayesinde buradayız. Sizler olmazsanız, biz bir hiçiz. Onun için sizleri bizlere verdiğiniz destekten dolayı kutluyor, seviyor ve bu güzel gecemize  katıldığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Durmuş Acar

 

""
""
""
""

""

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3