Erdem, minibüs esnafı ile buluştu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, minibüsçüler ile bir araya...

Erdem, minibüs esnafı ile buluştu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, minibüsçüler ile bir araya...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Erdem, minibüs esnafı ile buluştu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, minibüsçüler ile bir araya gelerek, esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm için birlikte hareket edip daha güzel bir Sancaktepe için çaba göstereceklerini söyledi.

Çeşitli mahallelere toplu taşımacılık yapan minibüs esnafının sorunlarını dinleyen Erdem, toplu taşıma konusunda fikir alışverişinde bulundu.  Yeni minibüs güzergâhları ile vatandaşa daha kaliteli hizmet götürüldüğünü belirten Başkan Erdem, Sancaktepe'nin daha yanşanılabilir bir kent haline gelmesi için çaba gösterdiklerini ve tüm esnafla bu konuda işbirliği içinde olduklarını belirtti.

Başkan Erdem, "İlçemizdeki ulaşım vasıtalarından biri olan minibüs hizmetlerini sizler aracılığıyla yürütüyoruz. Talep ve isteklerinizi bize ileteceksiniz ki hep birlikte çözmeye gayret edelim. Şehrin gelişmesinde tüm esnafımız da katkı verecek ki, sorunları daha rahat çözelim" dedi. Başkan Erdem, kentteki tüm esnaf birimleri ile karşılıklı anlayış ve hoşgörüyle hizmetlerini yürütmeye çalıştıklarını ve bunun sonucunda iyi netice aldıklarını sözlerine ekledi.

Başkan Erdem, üç yıl aşkın süre yapılan belediye hizmetlerinden bahsederek, "Yapılan hizmetlerin hepsi daha iyi Sancaktepe, daha mutlu ve huzurlu Sancaktepeli için" şeklinde konuştu. Görüşmenin çok faydalı geçtiğini belirten minibüs esnafı ise yaşadıkları bazı sorunlara değinerek bunların çözümü için Başkan Erdem'den yardım ve çözüm desteğinde bulunmasını istedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72