ESSİAD'a eğitim ödülü

Geçtiğimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde eğitim camiasını unutmayarak ...

ESSİAD'a eğitim ödülü

Geçtiğimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde eğitim camiasını unutmayarak ...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
ESSİAD'a eğitim ödülü


 

Geçtiğimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde eğitim camiasını unutmayarak yemekli bir gece düzenleyen Ümraniye'nin sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül ve şube müdürleri ESSİAD ve Bakkallar Odası'na şükran plaketi takdim etti.

 

Teşekkür ziyaretinin ESSİAD ayağında İlçe Milli Eğitim Müdürü Saaddettin Gül ve şube müdürleri Başkan Necmettin Sarı ve yöneticlerle uzun bir süre görüş alışverişinde bulundu. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde eğitim camiasını unutmayarak yemekli bir gece tertip eden ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı ile yöneticilerine teşekkür eden Müdür Saadettin Gül, bir de şükran plaketi takdim etti.


""

 

Ümraniye'de yeni bir uygulamaya imza attıklarını anlatan Müdür Gül, bölgenin önde gelen, saygın ve hatırı sayılır işadamlarından birer okula 'hami' tayin etmek istediklerini ifade etti ve bu konuda Başkan Necmettin Sarı'nın önerebileceği isimlere açık olduklarını söyledi. Ziyaret işadamlarına olunca haliyle gündem konusu da mesleki eğitim oldu.

 

İlçede çıraklık ve mesleki eğitime önem verdiklerini kaydeden Gül, "Toplumumuz mesleki eğitimin önemini daha iyi kavramalı" diye konuştu. Başkan Necmettin Sarı da gerek ESSİAD gerekse bireysel işadamları olarak eğitime her zaman önem ve destek verdiklerini ifade ederek; bundan sonraki süreçte de her zaman eğitime katkı sunacaklarını söyledi. Ziyaretin sonunda ise Müdür Gül, Başkan Sarı'ya bir teşekkürname ile şükran plaketi takdim etti.

 

 

""

Bakkallar Odası'na şükran plaketi

 

Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül ve şube müdürleri, Resul Taşçı başkanlığındaki Bakkallar Odası'nı da ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına düzenlenen geceden dolayı şükran plaketi sundu. Her okula bir 'hami' projesini burada da anlatan Müdür Gül, Başkan Resul Taşçı'dan ilçenin önde gelen işadamlarından isimler bildirmesini rica etti. Eğitime her zaman destek verdeklerini kaydeden Resul Taşçı da, "Eğitimin geleceğimiz olduğu bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz" dedi.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3