Kartal'ın yolları modern ve temiz

Kartal ilçesinde 6 mahallede ve ara arterlerde yol çizim çalışmalarına...

Kartal'ın yolları modern ve temiz

Kartal ilçesinde 6 mahallede ve ara arterlerde yol çizim çalışmalarına...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartal'ın yolları modern ve temiz

Kartal ilçesinde 6 mahallede ve ara arterlerde yol çizim çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, yolların daha temiz ve modern bir görünüme ulaşması için gece gündüz çalışıyor.

Çağdaş belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara hizmet götüren Kartal Belediyesi asfalt çalışmasının ardından  ‘Asfalt çizim makinesiyle' yol ve kaldırım hatlarını çiziyor. Alanında uzman ekipler, çizgilerin yayalar ve taşıt sürücüleri için kalıcılaşması için koruyucu nitelikli cam tozu kullanıyor.

Kaldırımlar ‘Bordo-Beyaz'

Kartal ilçesinde 6 mahallede ve ara arterlerde yol çizim çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, yolların daha temiz ve modern bir görünüme ulaşması için gece gündüz çalışıyor. Kartal Belediyesi ekipleri, cadde ve sokaklarda yer alan kaldırım ve refüjleri yeniden düzenleyerek Kartal Spor'un renkleri olan ‘Bordo-Beyaz'a boyadı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3