Kılıçdaroğlu'nun basın gündemi

Anadolu yakasındaki etkinlik ve açılışlarda gazetemiz Flashaber'i...

Kılıçdaroğlu'nun basın gündemi

Anadolu yakasındaki etkinlik ve açılışlarda gazetemiz Flashaber'i...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kılıçdaroğlu'nun basın gündemi

Anadolu yakasındaki etkinlik ve açılışlarda gazetemiz Flashaber'i inceleyerek İmtiyaz Sahibi ve İstanbul Gazete, Radyo Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız'la karşılıklı görüş alış verişinde bulunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, yerel basına ilişkin kısa bilgiler aldı. İstanbul Gazete, Radyo Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız, Kılıçdaroğlu'na bölge basınının önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

""

Kılıçdaroğlu da Yıldız'a, yerel basının ülkemizde henüz tam anlamıyla değerini bulamadığını hatırlattı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'le de görüşen İstanbul Gazete, Radyo Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız, yerel basını konuştu, yerel basının beklentilerine ilişkin bilgiler aktardı. 


""

Yerel basının istek ve sıkıntılarını iyi bildiklerini kaydeden Gürsel Tekin de, iktidara geldiklerinde mahalli basına Avrupa'daki gibi çağdaş ve modern bir statü kazandıracaklarını ifade etti.

 

""

İstanbul Gazete, Radyo Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız, program çerçevesinde CHP'nin eski il sekreteri Metin Kaya ile de yerel basına ilişkin konularda görüşmeler yaptı. Metin Kaya, yerel basının ülkemizin en önemli değerlerinden olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3