Maltepe'de aşure bereketi

Maltepe'de aşure bereketi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Maltepe'de aşure bereketi

Aşure Günü Maltepe'de de ikramlarla kutlanıyor. Maltepe Belediyesi tarafından yapılan aşure dağıtımı Türkan Saylan Kültür Merkezi'nden başlayarak Maltepe Meydanı'nda devam etti.

 

Maltepe'de aşure bereketi yaşanıyor. İlçenin değik noktalarından halka aşure ikram eden belediyenin etkinliği, Maltepeliler tarafından ilgi gördü. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, son zamanlarda dostluk ve kardeşlik duygularımızın sınandığı zor zamanlardan geçtiğimizin altını çizerek, “Çocukluğumuzdan beri Aşure Günü dendiği zaman hepimizin aklına evde kaynayan tencereler ve komşulardan gelen aşure kâseleri gelir. Birlik ve beraberlik gibi samimi duygularımız, paylaşım gibi toplumsal becerilerimiz böyle günlerde daha da güçlenir. Bu anlamda bizim de çorbada tuzumuz bulunsun istedik ve Maltepe Belediyesi olarak halkımıza aşure dağıtımı yapıyoruz” dedi. Maltepe Belediyesi başkan yardımcıları Mehmet Bingöl, Nimet Karabulut ve Banu Necibe Alp önderliğinde gerçekleştirilen aşure dağıtımı Küçükyalı Adanan Kahveci Parkında devam edecek.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3