Maltepe'in gururu okul

Handan Hayrettin Yelkikanat Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri Kızılay'ın...

Maltepe'in gururu okul

Handan Hayrettin Yelkikanat Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri Kızılay'ın...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Maltepe'in gururu okul

Handan Hayrettin Yelkikanat Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri Kızılay'ın Türkiye genelinde uyguladıkları kan bağışı kampanyasına kendi istekleri doğrultusunda katılarak, okullarında da bu kampanyaya destek vermek amacıyla Kızılay'a çağrıda bulundu. Okul yönetimi ve Kızılay görevlileri bu istek üzerine okul bahçesine Kızılay'ın çadırı kurarak 18 yaşını doldurmuş öğrenci ve öğretmenlerin kan bağışını gerçekleştirmesini sağladılar.

Kızılay'la birlikte örgencilerin yürüttüğü bu kampanya hakkında bilgi almak için görüştüğümüz Okul Müdürü Veli Hürmeydan, yaptığı açıklamada; "Okulumuzda Kızılay'la işbirliği yaparak kan bağışında bulunmak üzere hem öğrencilerimizin hem velilerimizin bu sosyal etkinliğe katılmalarını sağlamak bakımından tamamen örgencilerimizin faaliyetler içercisinde olması kaydıyla böyle bir kampanya düzenledik. Kızılay okulumuzda bir çadır kurarak kan bağışı kampanyasını yürütüyor. Diğer faaliyetlerimize geçtiğimizde bizim sosyal ve kültürel alanda birçok etkinliklerimiz vardır. Örgencilerimiz bu konuda da birçok başarılar göstermişlerdir.

Bu başarıların içerisinde satrançta ilde birinci olarak ödül almaya hak kazanmışlardır. Bunun dışında şiir, kompozisyon yarışmaları ve her türlü etkinliğe tamamen katılıyorlar. Öğrencilerimizin spor etkinlikleri, sosyal ve kültürel etkinlikler ve tiyatro açısından okulumuzun Maltepe'de çok iyi dereceleri vardır. Yeşili ve doğayı korumak açısından bir faaliyetimiz oldu. Başıbüyük'te bir orman alanına öğrencilerimiz vasıtasıyla orman işletmesinin gözetimi ve denetiminde ağaçlandırma yapıldı.

""

Biz,  Avrupa Birliği Projeleri dahilinde yurt dışına örgencilerimizi gönderiyoruz. Kısa film yarışmasında öğrencilerimiz dereceye girdiler. Okulumuz Maltepe genelinde her alanda en iyi durumda olan bir okul. Meslek liseleri arasında ilk sırada yer alıyoruz. Bizler eğitimci olarak bu alanda çok şanslıyız. Elbette öğretmenlerimizin bu sonuçta büyük payları var. 34 yıllık bir eğitimci olarak övünerek söylüyorum, her anlamda çok iyi bir örgenci kitlemiz var" dedi.

Haber/ Foto: Güldür Bilgili

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72