Ücretsiz çağrı merkezi eğitimi

Ücretsiz çağrı merkezi eğitimi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ücretsiz çağrı  merkezi eğitimi
Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün muhtaç, güçsüz ve dezavantajlı gruplara yönelik çalışmaları çeşitlenerek ilçemizde yaşayan vatandaşların problemlerini çözmeye devam ediyor. Sosyal Yardım, sosyal hizmet ve halkla ilişkiler konusundaki çalışmalarını çeşitlendirerek arttıran Çekmeköy Belediyesi, İstihdam Masası ve İŞKUR Hizmet Noktası'nı kurarak vatandaşlarımızın işsizlik problemlerine karşı mücadele etmelerine yardımcı oluyor.

 

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren İstihdam Masası ve İŞKUR Hizmet Noktası işsizlerin istihdam edilmelerini sağlayacak çalışmaları, iş ve işçi eşleştirme konusundaki projelerini hayata geçirmesi ile hızlandırıyor. İş ve işçi eşleştirme projeleri kapsamında İŞKUR-İŞBUL Akademi ve İMA Çağrı Merkezi yönetim ve eğitim akademileri işbirliği ile işsiz vatandaşlarımızın mesleki eğitim alanlarına imkân sağlayacak projeler üretiliyor.

 

Bu doğrultuda iki aylık kurs süresince başarılı olan gençler çağrı merkezi sektörünün önde gelen kurum ve kuruluşlarında sertifikalı çalışanlar olarak istihdam ediliyor.  M.E.B onaylı ücretsiz “Çağrı Merkezi Müşteri Temsilciliği Eğitimi”nin verileceği ve katılımcılara eğitime gelinen her gün için 15 TL ücret ödemesinin yapılacağı projede, eğitimin sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara  M.E.B onaylı sertifika verilerek, istihdam edilecek.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72