Umut anneleri kahvaltıda buluştu

Maltepe Beş Çeşmeler Meyzen Restoran'da 'Anneler Günü' nedeniyle Umut...

Umut anneleri kahvaltıda buluştu

Maltepe Beş Çeşmeler Meyzen Restoran'da 'Anneler Günü' nedeniyle Umut...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Umut anneleri kahvaltıda buluştu

Maltepe Beş Çeşmeler Meyzen Restoran'da 'Anneler Günü' nedeniyle Umut Treni Derneği'nin düzenlediği kahvaltıya dernek başkanı, dernek yönetimi, gönüllüler, engelli anneleri katıldı.

Engelliler Haftası ve Anneler Günü'nün aynı tarihe denk gelmesi nedeniyle düzenlenen kahvaltıda 100'e yakın engelli annelerine Umut Treni Derneği tarafından çeşitli hediyeler verildi. Dernek Başkanı Burhanettin Güler engelli anneleri ve çocuklarıyla tek tek yakından ilgilendi. Kahvaltılıklar gönüllü anneler ve dernek yönetimi tarafından temin edilirken bu anlamlı güne katkı sunmak amacıyla Meyzen Restoran kapılarını engelli annelerimize ücretsiz açtı.

Umut annelerinin Anneler Günü'ne özel programı keyifli bir kahvaltının ardından hediyelerin dağıtılması ve sohbetlerle öğle saatlerine kadar sürdü. Kısa bir süre önce Dernek Başkanı Burhanettin Güler'in kişisel çabalarıyla ve imkânlarıyla engellilere tekerlekli sandalye temini ile başlayan derneğin yardım kampanyaları, diğer gönüllü vatandaşları da yanına alarak yoluna devam ediyor.

""

Umut Treni Derneği yanına aldıkları gönüllülerle yardım çalışmalarını Türkiye geneline yayarak her geçen gün daha çok ihtiyaç sahibi vatandaşımıza bire bir ulaşmayı başarıyor. Türkiye'nin dört bir yanına, özellikle Anadolu'daki okullara kitaptan giyeceğe kadar birçok ihtiyaçlarına cevap verebilen Umut Treni Derneği, özellikle engelli vatandaşlarımız için yurt içi ve yurt dışından kaynaklar bularak tekerlekli ve akülü sandalye temin ediyor. Haber/ Foto: Güldür Bilgili

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72