Ne sizlerin ne de ailemin başını öne eğecek bir süreç olmayacak. Türk adaletine güvenim sonsuz" mesajını yayınladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik soruşturma çerçevesinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile beraber Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da geçtiğimiz sabah saatlerinde evinde yapılan aramanın sonrasında gözaltına alındı.

Beylikduzu Belediye Baskani Mehmet Murat Caliktan Ilk Mesaj-1Gözaltına alınan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın avukatı Melih Koçhan, müvekkilinin durumuna ilişkin bir açıklamada bulundu. Koçhan, Çalık ile saat 17.00'de görüşebildiğini, sağlık durumu ve moralinin iyi olduğunu ve çalışma arkadaşlarından belediye hizmetlerinin hiçbir aksama olmadan aynı kararlılıkla devam ettirilmesini istediğini dile getirdi

YAPTIKLARIMDAN HİÇ ŞÜPHE DUYMADIM

Bodrum'da  bir şahıs boğazı kesilmiş halde bulundu Bodrum'da  bir şahıs boğazı kesilmiş halde bulundu

Çalık, avukatı aracılığıyla verdiği mesajda şu ifadeleri kullandı: "Kıymetli vatandaşlarımız, bu yolun dikenli olduğunu biliyorum, lütfen sakin olun, benim durumum gayet iyi moralim yüksek, yaptıklarımdan bugüne kadar hiç şüphe duymadım. Ne sizlerin ne de ailemin başını öne eğecek bir süreç olmayacak. Türk adaletine güvenim sonsuz. Ben iyiyim, sizleri çok seviyorum."