Gebze ilçesinde yer alan bir restoranda rehine krizi yaşandı. Elinde silahla restorana giren ve bir kişiyi vuran gözü dönmüş şüpheli, restorandakileri rehin aldı. Korku dolu anlarda büyük panik yaşanırken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda özel harekat ekibi yönlendirildi. Silahla yaraladığı kişiyi bir süre sağlık ekiplerine teslim etmemek için direnen şüpheli şahıs, polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.
RESTORANDAKİLERİ REHİN ALDI
Olay, Kocaeli Gebze’de bir restoranda meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, Osmangazi Mahallesi İstasyon Caddesi’nde yaşanan olayda, eli silahlı bir şahsın restorana girerek bir kişiyi vurarak yaraladığı ve restorandakileri de rehin aldığı aktarıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken gözü dönmüş şahıs, yaralıyı bir süre sağlık ekiplerine teslim etmemekte direndi.
YARALI HASTANEYE KALDIRILDI
İhbar üzerine olay yerine özel harekat ekipleri de sevk edilirken eli silahlı şahsın teslim olması ve rehineleri bırakması için defalarca uyarı yapıldı. Yaraladığı vatandaşı sağlık ekiplerine teslim etmemekte direnen şüpheli şahıs, bir süre içeriye kimsenin girmesine izin vermezken harekete geçen polis ekipleri şüpheli şahsı etkisiz hale getirdi. Olayda yaralanan vatandaşın sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldığı ve yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.